giwrgakos28 27 Οκτωβρίου 2018 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2018 (edited) Έχουν περάσει αρκετουτςικες μέρες που το ψαράκι μου ειναι έγκυος και περιμένω να γεννήσει. Στο ενυδρείο όπου το εχω εχω βάλει έκανα ένα διαχώριςμα με τρύπες για να περάσουν τα μικρά στην πυκνό φυτεμένη άλλη μεριά του ενυδρείου και οι γονείς να μην μπορούν να τα φάνε τον πατέρα τον έβγαλα απο το ενυδρείο πριν λίγες μέρες , τωρα χρειάζομαι όμως την βοήθεια σας το καθε πράγμα που θα μου πείτε ειναι πολύτιμο αν γνωρίζετε τις απαντήσεις σας παρακαλώ βοηθήστε με Ερώτηση 1. Ποσο καιρό σύνολο κρατάει η εγκυμοσύνη του ψαριού μολυ ? Ερώτηση 2. Τι άλλο χρειάζεται να κανω με το ψαράκι ώστε να γεννήσει σωστά και να σωθούν και τα ψαράκια ? Ερώτηση 3. Τι κανω λάθος και πρέπει να το σταματήσω τωρα ? Ερώτηση 4. Πως ονομάζεται η τροφή που πρέπει να αγοράσω για τα νεογέννητα ? Ερώτηση 5. Ποσό συχνα θα πρέπει να ταΐζω τα μικρά και σε πόση ποσότητα ? Αμα υπάρξει άλλη ερώτηση σύντομα θα την γράψω Θα βάλω και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε το ενυδρείο Έγινε επεξεργασία 27 Οκτωβρίου 2018 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 27 Οκτωβρίου 2018 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος giwrgakos28 έγραψε: Έχουν περάσει αρκετουτςικες μέρες που το ψαράκι μου ειναι έγκυος και περιμένω να γεννήσει. Στο ενυδρείο όπου το εχω εχω βάλει έκανα ένα διαχώριςμα με τρύπες για να περάσουν τα μικρά στην πυκνό φυτεμένη άλλη μεριά του ενυδρείου και οι γονείς να μην μπορούν να τα φάνε τον πατέρα τον έβγαλα απο το ενυδρείο πριν λίγες μέρες , τωρα χρειάζομαι όμως την βοήθεια σας το καθε πράγμα που θα μου πείτε ειναι πολύτιμο αν γνωρίζετε τις απαντήσεις σας παρακαλώ βοηθήστε με Ερώτηση 1. Ποσο καιρό σύνολο κρατάει η εγκυμοσύνη του ψαριού μολυ ? Κρατάει 30-35 ημέρες Ερώτηση 2. Τι άλλο χρειάζεται να κανω με το ψαράκι ώστε να γεννήσει σωστά και να σωθούν και τα ψαράκια ? Χρειάζονται μερικά φυτά επιφανείας μιας και ο γόνος έχει την τάση να ανεβαίνει στην επιφάνεια. Μπορείς να αφήσεις ελεύθερο στην επιφάνεια ένα κομμάτι κερατόφυλλο. Ερώτηση 3. Τι κανω λάθος και πρέπει να το σταματήσω τωρα ? Ερώτηση 4. Πως ονομάζεται η τροφή που πρέπει να αγοράσω για τα νεογέννητα ? Μπορείς να τους τρίβεις flakes (κυρίως φυτικά) και να τα ταίζεις. Ερώτηση 5. Ποσό συχνα θα πρέπει να ταΐζω τα μικρά και σε πόση ποσότητα ? 3-4 φορές τη μέρα αλλά προσοχή στις παραμέτρους του νερού. Αμα υπάρξει άλλη ερώτηση σύντομα θα την γράψω Θα βάλω και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danaesip 28 Οκτωβρίου 2018 #3 Share 28 Οκτωβρίου 2018 Γιατί εχεις πλαστικά φυτά στο ενυδρείο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgakos28 28 Οκτωβρίου 2018 Author #4 Share 28 Οκτωβρίου 2018 (edited) πριν 6 ώρες, το μέλος Danaesip έγραψε: Γιατί εχεις πλαστικά φυτά στο ενυδρείο;;; Γιατι δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω κανονικα διοτι ηταν αρκετα ακριβα Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2018 - giwrgakos28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danaesip 28 Οκτωβρίου 2018 #5 Share 28 Οκτωβρίου 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος giwrgakos28 έγραψε: Γιατι δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω κανονικα διοτι ηταν αρκετα ακριβα Συγνώμη που στο λεω αλλα δεν κάνει να βάζεις ψεύτικα φυτά στα ενυδρεία 1ον γιατί μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα χαλάνε και βγαίνει το χρωμα τους 2ον αυτο μπορεί να σου προκαλέσει και αμμωνία απ'οτι ξερω Αλλα και για πολλούς άλλους λόγους προτείνω τα αληθινά Ποσα λίτρα είναι το ενυδρείο; Το υπόλοιπο κοπάδι είναι καλά;; Μετρισεις έχεις κάνει;;; Μην αγχώνεσαι όλοι σχεδόν λάθος ξεκινήσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 1 Νοεμβρίου 2018 #6 Share 1 Νοεμβρίου 2018 (edited) On 27/10/2018 at 8:13 ΜΜ, το μέλος giwrgakos28 έγραψε: Έχουν περάσει αρκετουτςικες μέρες που το ψαράκι μου ειναι έγκυος και περιμένω να γεννήσει. Στο ενυδρείο όπου το εχω εχω βάλει έκανα ένα διαχώριςμα με τρύπες για να περάσουν τα μικρά στην πυκνό φυτεμένη άλλη μεριά του ενυδρείου και οι γονείς να μην μπορούν να τα φάνε τον πατέρα τον έβγαλα απο το ενυδρείο πριν λίγες μέρες , τωρα χρειάζομαι όμως την βοήθεια σας το καθε πράγμα που θα μου πείτε ειναι πολύτιμο αν γνωρίζετε τις απαντήσεις σας παρακαλώ βοηθήστε με Ερώτηση 1. Ποσο καιρό σύνολο κρατάει η εγκυμοσύνη του ψαριού μολυ? Πως τα πάει η εγκυμονούσα? Έγινε επεξεργασία 1 Νοεμβρίου 2018 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgakos28 1 Νοεμβρίου 2018 Author #7 Share 1 Νοεμβρίου 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Πως τα πάει η εγκυμονούσα? Μια χαρά όλα πάνε φυσιολογικά, φουσκώνει σιγα σιγα, περιμενω να γεννήσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος