teodgeor 27 Οκτωβρίου 2018 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2018 Εχω τρια χρυσοψαρα μεγαλα δυο χρονια και 3 anubies μεσα , μπορω να βαζω που και που λιγο λιπασμα ή θα επηρεασει τα ψαρια. Δεν εχω ριξει ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 27 Οκτωβρίου 2018 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2018 πριν 11 λεπτά, το μέλος teodgeor έγραψε: Εχω τρια χρυσοψαρα μεγαλα δυο χρονια και 3 anubies μεσα , μπορω να βαζω που και που λιγο λιπασμα ή θα επηρεασει τα ψαρια. Δεν εχω ριξει ποτε. Μπορείς να βάζεις λίγο γενικό λίπασμα αραιά και που. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodgeor 27 Οκτωβρίου 2018 Author #3 Share 27 Οκτωβρίου 2018 Ειναι 240 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 27 Οκτωβρίου 2018 #4 Share 27 Οκτωβρίου 2018 πριν 21 λεπτά, το μέλος teodgeor έγραψε: Ειναι 240 λιτρα Βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε τα καμάρια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodgeor 27 Οκτωβρίου 2018 Author #5 Share 27 Οκτωβρίου 2018 Eυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος