Nikos@ 23 Οκτωβρίου 2018 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα στο πρόσωπο του ψαριού έχουν εμφανιστεί αυτά τα σημάδι καθώς και μερικά σημάδια στο σώμα του σαν να τον έχουν γαζωσει!!! Στην αρχή νόμιζα ότι είχε μαλώσει με κανένα άλλο ψάρι αλά όσο πέρναγαν η μέρες αυτό γινόταν όλο και περισσότερο!!! Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό και τι μπορώ να κάνω????? Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Οκτωβρίου 2018 #2 Share 23 Οκτωβρίου 2018 Ας μιλήσουν και οι αμιγώς θαλασσινοί αλλά εμένα μου φαίνεται για HLLE http://www.reefkeeping.com/issues/2005-06/sp/index.php http://www.aquaworldaquarium.com/Articles/TonyGriffitts/MF_HLLE_Article.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 23 Οκτωβρίου 2018 #3 Share 23 Οκτωβρίου 2018 Δεν το εχω συναντήσει ποτέ στο δικό μου ενυδρείο. Παρόλα αυτά....θα έλεγα αρχικά μέχρι να δεις τι ακριβώς ειναι, να γίνεται τάισμα με σκορδόζουμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Οκτωβρίου 2018 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2018 Από τιμές πως είσαι? Μπήκε πρόσφατα ζωντανό? "και αν ναι τι? Επισεις τη κοραλια έχεις μέσα? Κυνηγιετε με κάποιον συχνά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 24 Οκτωβρίου 2018 Author #5 Share 24 Οκτωβρίου 2018 πριν 12 ώρες, το μέλος submarine1981 έγραψε: Δεν το εχω συναντήσει ποτέ στο δικό μου ενυδρείο. Παρόλα αυτά....θα έλεγα αρχικά μέχρι να δεις τι ακριβώς ειναι, να γίνεται τάισμα με σκορδόζουμο. Τα ταΐζω από την ώρα που τα έχω δει τα σημάδια!! Έχω παραγγείλει και βιταμίνες που έχουν και αυτές αν δεν κάνω λάθος μέσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 24 Οκτωβρίου 2018 Author #6 Share 24 Οκτωβρίου 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος niknik έγραψε: Από τιμές πως είσαι? Μπήκε πρόσφατα ζωντανό? "και αν ναι τι? Επισεις τη κοραλια έχεις μέσα? Κυνηγιετε με κάποιον συχνά? Καλές είναι η μετρισεις μου!! Έβαλα κάποιες ανεμώνες αλλά μετά που εμφανίστηκαν τα σημάδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 24 Οκτωβρίου 2018 Author #7 Share 24 Οκτωβρίου 2018 πριν 16 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Ας μιλήσουν και οι αμιγώς θαλασσινοί αλλά εμένα μου φαίνεται για HLLE http://www.reefkeeping.com/issues/2005-06/sp/index.php http://www.aquaworldaquarium.com/Articles/TonyGriffitts/MF_HLLE_Article.htm Μέσα λέει ότι μπορεί να οφείλεται στον άνθρακα λίγο που το διάβασα!! Για να είμαι ειλικρινής δουλεύει το σύστημα μου μόνιμα με αυτό!! σκέφτομαι να τον βγάλω για λίγο!! Αλά έχω πολλά κείνα με αυτά που λέει και δεν μου αρέσει καθόλου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 24 Οκτωβρίου 2018 #8 Share 24 Οκτωβρίου 2018 Βασικά αν ηταν ευκολο ψάρι στο να πιαστεί θα δοκίμαζα προληπτικά και κανένα μπάνιο με αντιπαρασιτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 24 Οκτωβρίου 2018 Author #9 Share 24 Οκτωβρίου 2018 είναι λίγο δύσκολο να το πιάσω και έκτος αυτού δεν έχω άλλο ενυδρείο για να του κάνω την θεραπεία.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Οκτωβρίου 2018 #10 Share 24 Οκτωβρίου 2018 Οι ανεμώνες πετάνε τοξίνες συνέχεια εάν είχε ευαισθησία αντέδρασε σε αυτό. Για μένα άνθρακας μέσα, και βιταμίνες με σκόρδο για 10 μέρες και βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 24 Οκτωβρίου 2018 Author #11 Share 24 Οκτωβρίου 2018 πριν βάλω της ανεμώνες το είχε ειδή !! περιμένω της βιταμίνες την Παρασκευή ! το σκόρδο το έχω αρχίσει είδει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 24 Οκτωβρίου 2018 Author #12 Share 24 Οκτωβρίου 2018 θα αλαλάξω και το skimmer μου το Σάββατο θα βάλω αρκετά μεγαλύτερο ειναι το Blau Scuma MKB 200 DC!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Οκτωβρίου 2018 #13 Share 24 Οκτωβρίου 2018 πριν 11 λεπτά, το μέλος Nikos@ έγραψε: πριν βάλω της ανεμώνες το είχε ειδή !! περιμένω της βιταμίνες την Παρασκευή ! το σκόρδο το έχω αρχίσει είδει!! Επειδεινωθηκε με αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 24 Οκτωβρίου 2018 Author #14 Share 24 Οκτωβρίου 2018 πριν 42 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Επειδεινωθηκε με αυτές. όχι ιδιαίτερα δεν θα το έλεγα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 24 Οκτωβρίου 2018 #15 Share 24 Οκτωβρίου 2018 κανε αυτό που λέει και ο Νίκος, με βιταμίνες και σκόρδο και βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 24 Οκτωβρίου 2018 #16 Share 24 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, τον άνθρακα που έχεις μόνιμα μέσα κάθε πότε περίπου τον αλλάζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 24 Οκτωβρίου 2018 Author #17 Share 24 Οκτωβρίου 2018 τον αλλάζω κάθε 20 μέρες πάνω κάτω!! τον έχω μέσα σε ένα μικρο riactora αλλά αν δω ότι έχει βρομιά τον αλαλάζω ποιο γρήγορα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 24 Οκτωβρίου 2018 #18 Share 24 Οκτωβρίου 2018 ειναι καιρο το ψαρι στο ενυδρειο? Το στρεσαρει κατι? Που κοιματε το βραδυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 25 Οκτωβρίου 2018 Author #19 Share 25 Οκτωβρίου 2018 το έχω 2.5.χρόνια στο ενυδρείο μου! είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος έχω! αλά κάποιες φορές έρχεται σε ρήξη με τον BLU ΤΑΝG που είναι λήγω ποιο μικρός!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 25 Οκτωβρίου 2018 Author #20 Share 25 Οκτωβρίου 2018 Nα κάνω και μια ερώτηση ? Συνολικά το ενυδρείο με κάποιες αλλαγές που έχω κάνει στο samb ειναι στα 530 λίτρα το skimmer που θα βάλω ειναι για 1800λιτρα! θα υπερέχει κάποιο θέμα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Οκτωβρίου 2018 #21 Share 25 Οκτωβρίου 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Nikos@ έγραψε: Nα κάνω και μια ερώτηση ? Συνολικά το ενυδρείο με κάποιες αλλαγές που έχω κάνει στο samb ειναι στα 530 λίτρα το skimmer που θα βάλω ειναι για 1800λιτρα! θα υπερέχει κάποιο θέμα ?? Κανένα μόνο καλό θα κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 25 Οκτωβρίου 2018 Author #22 Share 25 Οκτωβρίου 2018 ok ευχαριστώ!!! Νικόλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 10 Δεκεμβρίου 2018 #23 Share 10 Δεκεμβρίου 2018 On 10/25/2018 at 7:27 PM, Nikos@ said: ok ευχαριστώ!!! Νικόλα! Καλημέρα! Τελικά έχεις κανένα νεότερο για το τί μπορεί να είναι? Το ψαράκι είναι υγιές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος