christostim01 19 Οκτωβρίου 2018 #1 Share 19 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα σε όλους μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την αναγνώριση του φύλου των ramirezi μου? Τα αγόρασα πριν 4μερες είναι 4 τα τρία έχουν πάρει τα χρώματα τους ενώ το ένα όχι ακόμα και είναι και λίγο πιο μικρό σε μέγεθος μήπως παίζει αυτό ρόλο? Στάλθηκε από το ASUS_Z011D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Οκτωβρίου 2018 #2 Share 19 Οκτωβρίου 2018 Οσα βλεπω στις φωτογραφιες ειναι θυληκα,ακομα και το ενα που δεν εχει παρει τα χρωματα οπως λες.Ο λογος που εχει εντονες τις μαυρες γραμμες ειναι το στρες,μαλλον δεν ειναι και πολυ αποδεκτο απο την υπολοιπη γυναικοπαρεα. Θεωρω πως εισαι τυχερος που βρηκες τοσα θυληκα αλλα ψαχνεις για γαμπρο τωρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christostim01 19 Οκτωβρίου 2018 Author #3 Share 19 Οκτωβρίου 2018 Και εγώ έτσι πιστεύω πως είναι όλα θηλυκά από όσα έχω δει τώρα πρέπει να βρω ένα αρσενικό αλλά εδώ που είμαι δεν υπάρχουν μαγαζιά να έχουν τέτοια ψάρια και αν παραγγείλω πάλι από Αθήνα δεν ξέρω τι θα μου έρθει. Θα δείξει ευχαριστώ πολύ πάντως. Στάλθηκε από το ASUS_Z011D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Οκτωβρίου 2018 #4 Share 20 Οκτωβρίου 2018 Οπως σου είπαν, τα τρια είναι θηλυκά. Το άλλο θα μπορούσε να είναι αγοράκι, κάνε λίγο υπομονή ίσως είσαι τυχερός 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christostim01 28 Οκτωβρίου 2018 Author #5 Share 28 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα και πάλι σε όλους από τα ραμιρεζι που είχα ανεβάσει τις προάλλες δύο από αυτά άρχισαν σήμερα να γεννάνε αυγά. Είναι ζευγάρι η και τα δύο θυληκα γεννάνε αυγά? Υπάρχει περίπτωση το ένα που η κοιλιά του είναι λιγότερο κόκκινη να είναι αρσενικό? Στάλθηκε από το ASUS_Z011D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 29 Οκτωβρίου 2018 #6 Share 29 Οκτωβρίου 2018 Τωρα που δεν ειναι τοσο στρεσαρισμενα και προσαρμοστηκαν,μπορεις να βαλεις μια καθαρη φωτογραφια απο το πιθανο αρσενικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christostim01 29 Οκτωβρίου 2018 Author #7 Share 29 Οκτωβρίου 2018 Αυτά τα δύο κάθονται και φυλάνε τα αυγά Στάλθηκε από το ASUS_Z011D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος