termitis 14 Οκτωβρίου 2018 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα. Ψάχνοντας βρήκα αυτά τα δύο όργανα σε καλές τιμές θεωρώ. Το πρώτο είναι tds tester Της Xiaomi και το δεύτερο είναι της SUNSUN ph controller+ θερμόμετρο και μπορείς να κάνεις σύνδεση remote μέσω κινητού. Το δεύτερο το παραγγέλνουμε με priority direct mail για να αποφύγουμε τελωνείο, 1000% ασφαλές https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-TSD-Tester-Water-Quality-Meter-Tester-Pen-Water-Measurement-Tool-p-987045.html?p=5Z2703914233201411WD https://www.banggood.com/Aquarium-Digital-LCD-PH-Meter-Temperature-Tester-Pool-Fish-Tank-Water-Temperature-Detector-Thermome-p-1364309.html?p=5Z2703914233201411WD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 14 Οκτωβρίου 2018 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2018 Ενδιαφέρον. το συγκεκριμένο σαιτ δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει, δέχεται PayPal κτλπ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdinosauros 14 Οκτωβρίου 2018 #3 Share 14 Οκτωβρίου 2018 ναι δεχεται paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 14 Οκτωβρίου 2018 #4 Share 14 Οκτωβρίου 2018 Το δεύτερο είναι πολύ ενδιαφέρον και οικονομικό αν δουλεύει. Εγώ είχα το Seneye Reef. Αλλά είχε τα διπλάσια + λεφτά. Κράτα μας ενήμερους για την λειτουργία του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Οκτωβρίου 2018 #5 Share 15 Οκτωβρίου 2018 Το συγκεκριμένο σάιτ θεωρείται από τα πιο ασφαλή! Έχω κάνει και εγω αγορές (μη ενυδρειακων ειδών) και έχω μείνει ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 15 Οκτωβρίου 2018 #6 Share 15 Οκτωβρίου 2018 Το δεύτερο λέτε να δείχνει σωστά νούμερα?? Τι ηλεκτρόδια δέχεται? Θα βρίσκουμε ανταλλακτικά? Καλά το tds το παραγγέλνω σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 15 Οκτωβρίου 2018 Author #7 Share 15 Οκτωβρίου 2018 (edited) Το priority direct mail σαν μέθοδο αποστολής για το δεύτερο οπωσδήποτε. Ναι θα βρεις κ ανταλλακτικά κ εννοείται ότι δέχεται paypal Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2018 - termitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 15 Οκτωβρίου 2018 Author #8 Share 15 Οκτωβρίου 2018 Και το ship insurance το ξετσεκάρουμε, είναι περιττά χρήματα, μας καλύπτει το paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 15 Οκτωβρίου 2018 #9 Share 15 Οκτωβρίου 2018 το ph το εχει κανεις? ειναι δοκιμασμένη λυση? το εχω στο καλάθι και περιμένω εντυπώσεις για να το χτυπησω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 16 Οκτωβρίου 2018 Author #10 Share 16 Οκτωβρίου 2018 Δημήτρης SunSun είναι, ότι έχω πάρει μέχρι τώρα δεν μ έχει απογοητεύσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 16 Οκτωβρίου 2018 #11 Share 16 Οκτωβρίου 2018 6 hours ago, termitis said: Δημήτρης SunSun είναι, ότι έχω πάρει μέχρι τώρα δεν μ έχει απογοητεύσει. ξερεις τι ακριβώς ειναι το tarrif insurance??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 16 Οκτωβρίου 2018 Author #12 Share 16 Οκτωβρίου 2018 (edited) Ναι. Αν δεν επιλέξεις priority direct mail σε παραγγελία άνω των 22€ τότε πιθανόν θα σταματήσει τελωνείο. Έχοντας όμως πληρώσει tariff insurance θα σου δώσουν πίσω τα χρήματα που πλήρωσες στο τελωνείο. Σαν resume, οποιαδήποτε παραγγελία έως 22€ συμπεριλαμβανομένων μεταφορικά δεν περνάει τελωνείο. 22,01€ περνάει. Αλλά αν έχουμε βάλει priority direct mail το πακέτο εκτελωνιζεται Ολλανδία κ έρχεται Ελλάδα free Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2018 - termitis 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος