Spafish 2 Οκτωβρίου 2018 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω από τις αρχές του χρόνου που έχω γραφτεί στο φορουμ αλλά δεν είχα γράψει κάποιο ποστ, παρά μόνο διάβαζα. Έχω ένα ενυδρείο 60x30x30 φυτεμένο με φωτισμό 48 watt, co2 και απο ψαράκια 2 ramirezi, 4 tetra και 3ης red cherry. Επίσης ένα κύβο 25x25x30 στρωμένο αλλά χωρίς να έχω ολοκληρώσει το στήσιμο απο θέμα διακόσμησης . Εκεί έχω το μονομάχο μου. Καλώς σας βρήκα! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 2 Οκτωβρίου 2018 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Καλως ηρθες φιλε!Πολυ πολύ ομορφο.Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas TD 2 Οκτωβρίου 2018 #3 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Πολυ ομορφο μπράβο!!!!...πρώτη απόπειρα φίλε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spafish 2 Οκτωβρίου 2018 Author #4 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ! Ναι πρώτη απόπειρα, τρέχει 9 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 2 Οκτωβρίου 2018 #5 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Ειναι πολυ όμορφο μου αρέσει!! Κάνε μια αναλυτική παρουσίαση να το δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas TD 2 Οκτωβρίου 2018 #6 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Εχει δικιο ο panos και δείξε μας και το άλλο με τον μονομάχο αν γίνεται...είμαι περίεργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spafish 2 Οκτωβρίου 2018 Author #7 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Διαστάσεις: 60x30x30 Λίτρα: 54 Φίλτρο: eheim 2215 και Dennerle NANO CORNER FILTER Θερμοστάτης: eheim 100w Θερμοκρασία: 26c με Elliwel stc 1000 Φωτισμός : sylvania grolux t5 24w 8500k(~550lm), juwel HiLite Nature t5 24w 4000k (1300lm) Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες με χρονοδιακόπτη Υπόστρωμα: απλό 1mm-3mm Χρόνος λειτουργίας : 9 μήνες PH: 6.8 NH3: 0 NO2:0 NO3:5-10 GH: 7 KH: 5 C02: Ναι Φυτά: Ceratopteris Thalictroides, Limnophila Sessiliflora, anubia nana, Hygrophila corymbosa, Rotala bonsai, Eleocharis acicularis, Pistia, Triangle moss, Bacopa caroliniana, Lobelia Cardinalis Mini. Λίπασμα : seachem excel, flourish, iron, potassium, nitrogen, activate phosphorus, trace και seachem tabs Ψάρια: 2 ramirezi, 4 tetra, 3 red cherry και πολλά ramshorn Διακοσμητικά: Ξύλο redmoore , πέτρα, χαλίκι. Ο κύβος είναι άδειος από θέμα διακόσμησης, μόλις μετακόμισε εκεί ο μονομάχος, γιατί πρόσφατα έβαλα τις κιχλίδες και δεν τον άφηναν σε ησυχία με αποτέλεσμα να χάνει την ουρά του από το stress, τον είχα μεταφέρει προσωρινα για λίγες μέρες σε ένα μικρο πλαστικό ενυδρείο με ένα μπολιασμένο hailea KF 350 μέχρι να αποφασίσω τι ακριβώς θα κάνω. Διαστάσεις: 25x25x30 Λίτρα: 20 Φίλτρο : hailea KF 350 και θέλω να το ανταλάξω με το Dennerle NANO CORNER FILTER που έχω στο άλλο ενυδρείο Θερμοστάτης : eheim thermopreset 50 watt Θερμοκρασία: 25c Φωτισμός: Dennerle nano style 6watt, 6500k, 500 lumen Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Χρόνος λειτουργίας : 4 μέρες PH: 7.6 NH3: 0 NO2:0 NO3: 0-5 GH: 7 KH: 5 Φυτά: Ceratopteris Thalictroides, Pistia Ψάρια : Μονομάχος Διακοσμητικά: - Μόλις φτιάξω την διακόσμηση θα ανεβάσω φωτό και από τον κύβο. Όπως βλέπετε σαν αρχάριος έχω επιλέξει εύκολα φυτά , μελλοντικά ίσως δοκιμάσω και κάποια πιο δύσκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 2 Οκτωβρίου 2018 #8 Share 2 Οκτωβρίου 2018 (edited) Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Φαίνεται πως έχεις γνώσεις και η φωτο του ενυδρείου αυξάνει τις προσδοκίες! Αν σου είναι εύκολο κάνε μας παρουσίαση τα ενυδρεία σου στην κατάλληλη κατηγορία, συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρεις στα καρφιτσωμένα θέματα. https://www.aquazone.gr/forums/forums/forum/255-ενυδρεία-μελών/ Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε για το ενυδρείο σου και να παρουσιαστεί ολοκληρωμένα η πορεία του με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η κατηγορία είναι μόνο για το καλοσωρισμα των νέων μελών Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2018 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spafish 2 Οκτωβρίου 2018 Author #9 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Ο κύβος είναι άδειος από θέμα διακόσμησης, μόλις μετακόμισε εκεί ο μονομάχος, γιατί πρόσφατα έβαλα τις κιχλίδες και δεν τον άφηναν σε ησυχία με αποτέλεσμα να χάνει την ουρά του από το stress, τον είχα μεταφέρει προσωρινα για λίγες μέρες σε ένα μικρο πλαστικό ενυδρείο με ένα μπολιασμένο hailea KF 350 μέχρι να αποφασίσω τι ακριβώς θα κάνω. Μόλις φτιάξω την διακόσμηση και στον κύβο θα κάνω παρουσίαση μαζί με φωτογραφία. Για το άλλο έκανα παρουσίαση εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spafish 2 Οκτωβρίου 2018 Author #10 Share 2 Οκτωβρίου 2018 πριν 50 λεπτά, το μέλος bbetta έγραψε: Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Φαίνεται πως έχεις γνώσεις και η φωτο του ενυδρείου αυξάνει τις προσδοκίες! Σας ευχαριστώ όλους! Έχω ρίξει όσο διάβασμα αντέξα μαζί με τις επαναλήψεις! Από εμπειρία... σιγά σιγά θα έρθει κ αυτή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος