Molos Viersen 2 Οκτωβρίου 2018 Author #26 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Λοιπόν παιδιά έχω νέα εβγαλα το τελευταίο πάτωμα απ το φίλτρο και τώρα όλα καλά δε τρέχει τπτ.τωρα τι κάνω;μάλλον κάτι το εμποδιζει αλλά τι;κάτι είναι παραπανισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molos Viersen 2 Οκτωβρίου 2018 Author #27 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Πήγα να το σηκώσω να βγάλω το κουβα που είχα από κατω και άρχισε πάλι να σταζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molos Viersen 2 Οκτωβρίου 2018 Author #28 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Αιδια μολις το κουνάω το φίλτρο η το αλλάζω θέση αρχίζει να τρέχει.Αυτό συμβαίνει...το βρηκα.απλα άμα κάνει τετοια και Καμοια μέρα τρέχει και δεν ειμαι σπίτι τι γινετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molos Viersen 3 Οκτωβρίου 2018 Author #29 Share 3 Οκτωβρίου 2018 πριν 13 ώρες, το μέλος Molos Viersen έγραψε: Παιδια μολις το κουνάω το φίλτρο η το αλλάζω θέση αρχίζει να τρέχει.Αυτό συμβαίνει...το βρηκα.απλα άμα κάνει τετοια και Καμοια μέρα τρέχει και δεν ειμαι σπίτι τι γινετε; ;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 3 Οκτωβρίου 2018 #30 Share 3 Οκτωβρίου 2018 Πήγαινε το σε κάποιο κατάστημα που έχει eheim να στο κοιτάξουν. Μην το εμπιστεύεσαι σε αυτήν την κατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molos Viersen 3 Οκτωβρίου 2018 Author #31 Share 3 Οκτωβρίου 2018 Θα το παω αλλα σιγα μην ασχοληθουν να το ψαξουν.δε νομίζω να το βάλουν μπρος στο πετ σοπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος