DeLk 17 Φεβρουαρίου 2019 Author #76 Share 17 Φεβρουαρίου 2019 Η ανάπτυξη συνεχίζεται, οι πίστιες πληθαίνουν, αφαιρώ και ξαναπληθαίνουν Από την τελευταία φορά που είχα βγάλει αρκετή ποσότητα, πριν λίγες μέρες ξαναέβγαλα μερικές και πάλι άρχισε να γεμίζει! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Μαρτίου 2019 Author #77 Share 17 Μαρτίου 2019 Καλησπερίζω! Σήμερα είδα μία "περίεργη" συμπεριφορά. Πρώτη φορά είδα κάποια από τα ψαράκια να εκτείνουν τα πτερύγια και μου θύμισε πολύ Αφρικάνες και ζευγάρωμα!! Τι πιστεύετε ό,τι είναι; Παίζει απλά να μάλωναν;; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 17 Μαρτίου 2019 #78 Share 17 Μαρτίου 2019 O @SOTIRISεχει (ειχε) αυτα τα ομορφα ψαρακια. Πρεπει να ξερει απο αυτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 18 Μαρτίου 2019 #79 Share 18 Μαρτίου 2019 πριν 20 ώρες, το μέλος DeLk έγραψε: Καλησπερίζω! Σήμερα είδα μία "περίεργη" συμπεριφορά. Πρώτη φορά είδα κάποια από τα ψαράκια να εκτείνουν τα πτερύγια και μου θύμισε πολύ Αφρικάνες και ζευγάρωμα!! Τι πιστεύετε ό,τι είναι; Παίζει απλά να μάλωναν;; Οι χοροί επίδειξης άρχισαν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 18 Μαρτίου 2019 Author #80 Share 18 Μαρτίου 2019 1 hour ago, SOTIRIS said: Οι χοροί επίδειξης άρχισαν. Αυτά είναι!!! Πραγματικά από τη μία στιγμή στην άλλη αυτά τα ψάρια ομόρφυναν κατά πολύ στα μάτια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 24 Μαίου 2020 Author #81 Share 24 Μαίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα, μετά από αρκετό καιρό! Τόσο καιρό το ενυδρείο έτρεχε εντελώς στον αυτόματο, με πάνω-κάτω την όψη που φαίνεται στην τελευταία φωτό. Παρ' όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό δεν μου καθόταν καλά, ήταν πολύ σκοτεινό. Πολλές πίστιες και πολλές ρίζες, με τα πολλά χθες αποφάσισα να κάνω μια μικρή "ανακαίνιση". Ό,τι χορταρικό ήταν εκτός νερού έφυγε και ανέβασα τη στάθμη, έβγαλα το κεντρικό χοντρό ξύλο και έκανα μια αναδιάταξη στα ξύλα με μερικές προσθήκες. Δεν θα έλεγα πως με ικανοποιεί τελείως, όμως κάτι γίνεται! Επίσης, είμαι σε δίλημμα να σιφωνάρω ή όχι την οργανική ύλη στον πάτο, θα έλεγα πως μ' αρέσει!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 24 Μαίου 2020 #82 Share 24 Μαίου 2020 Τί σκέφτεσαι να βάλεις μέσα? Έχεις μετρήσει καθόλου το ph με την οργανική ύλη που έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 30 Μαίου 2020 Author #83 Share 30 Μαίου 2020 On 5/24/2020 at 11:10 PM, SOTIRIS said: Τί σκέφτεσαι να βάλεις μέσα? Έχεις μετρήσει καθόλου το ph με την οργανική ύλη που έχεις? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη! Να σου πω, μου αρέσει όπως είναι τώρα απλώς λίγο παραπάνω πράσινο δεν θα με ενοχλούσε. Το pH είναι στο 8, παραδόξως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 30 Μαίου 2020 #84 Share 30 Μαίου 2020 Δεν ανεβαζει αμμωνια; Και εμενα μαρεσει παντως, φυσικοτατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 30 Μαίου 2020 Author #85 Share 30 Μαίου 2020 Με τόση πίστια που είχε εκεί μέσα τα ρουφάει όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 31 Μαίου 2020 #86 Share 31 Μαίου 2020 On 24/5/2020 at 6:37 ΜΜ, το μέλος DeLk έγραψε: Επίσης, είμαι σε δίλημμα να σιφωνάρω ή όχι την οργανική ύλη στον πάτο, θα έλεγα πως μ' αρέσει!! Λιγο θελει..... Να σου πω την αληθεια, δεν μ΄αρεσει το πως εγινε τωρα. Αλλά ....γουστα ειναι αυτα Αυτο το φυτο στην μεση πηγαινε το πιο αριστερα ή δεξια. Παντα με αγαπη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος