Popular Post Aquabug 30 Σεπτεμβρίου 2018 Popular Post #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2018 Mini paludarium set up. Φυτα: Weeping moss, Flame moss, Utricularia graminifolia 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Σεπτεμβρίου 2018 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2018 Τι να πω ρε φίλε.......Καταπληκτικό. Επάνω το σύστημα είναι κλειστό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 30 Σεπτεμβρίου 2018 #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2018 Φανταστικό φίλε μου. Πολλά μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dio45 30 Σεπτεμβρίου 2018 #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2018 Αλλο επιπεδο,φανταστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 30 Σεπτεμβρίου 2018 #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2018 Πραγματικά φίλε φτιάχνεις διαμαντάκια!! Τι διαστάσεις είναι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquabug 2 Οκτωβρίου 2018 Author #6 Share 2 Οκτωβρίου 2018 Σας ευχαριστω φιλοι μου Ειναι open top και οι διαστασεις του ειναι 40x25x30cm με 4-5cm στηλη νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquabug 16 Δεκεμβρίου 2018 Author #7 Share 16 Δεκεμβρίου 2018 https://www.instagram.com/p/BrdJd2_BG8-/?utm_source=ig_web_copy_link Ενα update απο τον βάλτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Δεκεμβρίου 2018 #8 Share 17 Δεκεμβρίου 2018 Φοβερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquabug 8 Φεβρουαρίου 2019 Author #9 Share 8 Φεβρουαρίου 2019 Λιγο αργοπορημενα (οπως παντα ) τα steps για τον βαλτο. Χωρισμα με σφουγγαρι για το μερος της αντλιας και του fogger Eνα αρχικο σχεδιο με red moor roots Eφαρμογη με αφρο πολιουρεθανης για στερεωμα και fail testing με ριζες Προσθηκη χαλικιου, lava rocks στον πατο και drip system και fogger testing Κοντα στο τελικο αποτελεσμα Up date __________________ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amphoivolos 24 Μαρτίου 2019 #10 Share 24 Μαρτίου 2019 Υπέροχο, τους καλοκαιρινούς μήνες η moss αντέχουν; Αν και από ότι κατάλαβα με το drip system είναι υγρές συνέχεια και λογικά δεν υπάρχει θέμα με την υγρασία, η θερμοκρασία δε τις επηρεάζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquabug 28 Μαρτίου 2019 Author #11 Share 28 Μαρτίου 2019 On 3/24/2019 at 8:20 PM, amphoivolos said: Υπέροχο, τους καλοκαιρινούς μήνες η moss αντέχουν; Αν και από ότι κατάλαβα με το drip system είναι υγρές συνέχεια και λογικά δεν υπάρχει θέμα με την υγρασία, η θερμοκρασία δε τις επηρεάζει; Να 'σαι καλα φιλε μου, εδω που ειμαι δεν εχω θεμα με θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταυλανδεζος 5 Απριλίου 2020 #12 Share 5 Απριλίου 2020 Καλησπέρα φίλε μου, έχεις βάλει κάτι για βάση στη moss η πατάει στη πολιουρεθανη επιτόπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος