Oresths_S 17 Μαρτίου 2020 #176 Share 17 Μαρτίου 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Τα συγκεκριμένα είναι διαπιστωμένα ζευγάρια. Αν και στους μονομάχους δεν υπάρχει γενικά θέμα, είναι εύκολο το να μπουν αρσενικό και θηλυκό και να γίνει ζευγαρι.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatxjd Sjcien 22 Μαρτίου 2020 #177 Share 22 Μαρτίου 2020 Έχουμε κάτι νεότερο; τιμές για τα μη άγρια ψάρια ποτε θα μας δώσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 22 Μαρτίου 2020 #178 Share 22 Μαρτίου 2020 Ισχυει οτι 1/4 θα είναι τα ψαράκια εδώ??? Παίζει να προλαβαινω για ένα ζευγαράκι που μου γυάλισε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Μαρτίου 2020 #179 Share 22 Μαρτίου 2020 Έχει βάλει και καινούργια ψάρια. Δεν έχω δει ποτέ πιο όμορφα! Με την επικαιρότητα εδώ, στέλνει τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 22 Μαρτίου 2020 Author #180 Share 22 Μαρτίου 2020 Δυστυχώς φίλε μου με όλα αυτά που γίνονται και με τα συνορα που κλεινουν δεν ειναι καλή ιδέα να δώσουμε λεφτά και να μην είμαστε σίγουροι αν θα φτάσουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος