Γαβριλος 15 Σεπτεμβρίου 2018 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημερα μετα απο καιρο! θα κανω παρουσιαση τα ενυδρεια μου σιγα σιγα και ειπα να ξεκινησω απο το πιο μικρο. Γενική κατηγορία ενυδρείου 42 φυτεμενο προς το παρων φιλοξενει τα μικρα μου αγγελοψαρα αλλα θα αλλαξει η ψαροσυνθεση μεγαλωνοντας. Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):35χ35χ35 Συνολικά Λίτρα:42 Οργανισμοί Φυτά: blyxa japonica - micranthemum micranthoides - ceratopteris thalictroides - pistia stratiotes - moss και αλλα Ψάρια: μικρα αγγελοψαρα (απο δικια μου γεννα) Άλλα είδη : γαριδες red cherry - σαλιγκαρια Διακοσμητικά υλικά Φόντο:μαυρο Πέτρες:Ναι Ξύλα: red moor Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: μιξη flourite black - flourite - aqualite hobby - λευκη χαλαζιακη αμμος Βυθός: Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2 κινεζικα led φωτιστικα με ασπρο μπλε συνολο 26w Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: eheim liberty Θέρμανση/ Ψύξη: stc1000 Λίπανση: estimative index Παροχή CO2: ναι με μπουκαλα 5κιλα Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Παράμετροι pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C): Συντήρηση Αλλαγές νερού: 50% καθε εβδομαδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: 50 % δικτυο και 50% Α/Ο Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Βίντεο: Ενα βιντεο απο το στησιμο,θα ακολουθησουν και update ελπιζω να σας αρεσει. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 15 Σεπτεμβρίου 2018 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος Γαβριλος έγραψε: Καλημερα μετα απο καιρο! θα κανω παρουσιαση τα ενυδρεια μου σιγα σιγα και ειπα να ξεκινησω απο το πιο μικρο. Γενική κατηγορία ενυδρείου 42 φυτεμενο προς το παρων φιλοξενει τα μικρα μου αγγελοψαρα αλλα θα αλλαξει η ψαροσυνθεση μεγαλωνοντας. Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):35χ35χ35 Συνολικά Λίτρα:42 Οργανισμοί Φυτά: blyxa japonica - micranthemum micranthoides - ceratopteris thalictroides - pistia stratiotes - moss και αλλα Ψάρια: μικρα αγγελοψαρα (απο δικια μου γεννα) Άλλα είδη : γαριδες red cherry - σαλιγκαρια Διακοσμητικά υλικά Φόντο:μαυρο Πέτρες:Ναι Ξύλα: red moor Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: μιξη flourite black - flourite - aqualite hobby - λευκη χαλαζιακη αμμος Βυθός: Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2 κινεζικα led φωτιστικα με ασπρο μπλε συνολο 26w Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: eheim liberty Θέρμανση/ Ψύξη: stc1000 Λίπανση: estimative index Παροχή CO2: ναι με μπουκαλα 5κιλα Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Παράμετροι pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C): Συντήρηση Αλλαγές νερού: 50% καθε εβδομαδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: 50 % δικτυο και 50% Α/Ο Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Βίντεο: Ενα βιντεο απο το στησιμο,θα ακολουθησουν και update ελπιζω να σας αρεσει. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Παρα πολυ ομορφο.. Μου αρεσε και το led απο πανω .. Να το χαιρεσαι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 15 Σεπτεμβρίου 2018 #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ όμορφο και το στήσιμο, και το βιντεάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 15 Σεπτεμβρίου 2018 Author #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ να στε καλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 16 Σεπτεμβρίου 2018 Author #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2018 Τα 2 φωτιστικα led τα ειχα αγορασει πολυ φθηνα και με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο! τωρα δοκιμαζω το chihiros rgb45 σε ενα αλλο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος