deepsea 12 Σεπτεμβρίου 2018 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει να μου πει απο που προηλθαν αυτα στ τζάμι. Είναι αυγά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 12 Σεπτεμβρίου 2018 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 Πρέπει να ειναι αυγά απο σαλιγκάρι. Τι σαλιγκάρια εχεις μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Σεπτεμβρίου 2018 #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημήτρη από σαλιγκάρια πρέπει να είναι όντως. Αρχικά σκέφτηκα Cerith αλλά μετά είδα φωτο στο ιντερνετ και μοιάζουν και με Nassarius. Τι έχεις μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Σεπτεμβρίου 2018 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος deepsea έγραψε: Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει να μου πει απο που προηλθαν αυτα στ τζάμι. Είναι αυγά?? Αυγά από nasarius μην ανχωενεσε με το καλό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Σεπτεμβρίου 2018 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 14 minutes ago, niknik said: Αυγά από nasarius μην ανχωενεσε με το καλό. Νίκο παίζει να βγάλει μωρά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Σεπτεμβρίου 2018 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 πριν 22 λεπτά, το μέλος bbetta έγραψε: Νίκο παίζει να βγάλει μωρά; Ναι εάν δεν έχει θηρευτές για τα αυγά πχ wrasse η μανταρίνι που τα λατρεύει η αλλά σαλιγκάρια κλπ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freediver 12 Σεπτεμβρίου 2018 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 Όσες φορές είχα κι εγώ, μου τα φάγανε τα ψάρια... Εύχομαι να είσαι πιο τυχερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepsea 12 Σεπτεμβρίου 2018 Author #8 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εχω thalassoma pavo οποτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος