Vakoutro 12 Σεπτεμβρίου 2018 #26 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 http://chucksaddiction.thefishestate.net/hitchworms.html Τσέκαρε στο link τα Eunicids 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelalix 12 Σεπτεμβρίου 2018 Author #27 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 (edited) αυτο ειναι με τα μουστακια ναι ..ο revolution1925 εβγαλε 45 cm σκουλήκι απο τον βραχο αφου τον εσπασε και ηταν γεματος λαγουμια... απο οτι λενε επιτιθεται sta zoa..και παλι καλα ειναι απο την απεναντι πλευρα ολοι οι zoa μου Ολα τα ειχαμε το πάθαμε και αυτο!! Σας ευχαριστω πολύ όλους για τις χρήσιμες απαντήσεις σας!! 1 royal gramma basslet, 2 clown εχω και 3 skunk γαριδες εχω δεν εχω θεμα με το setup e,?να παω να βρω sixline Πανε ολα μαζι με οτι λεει εδω https://www.liveaquaria.com/general/general.cfm?general_pagesid=540 Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2018 - trelalix Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelalix 12 Σεπτεμβρίου 2018 Author #28 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 (edited) Η κυκλοφορια νερου σε εκεινο το σημειο του ενυδρειου ειναι πολυ χαμηλη με επαρκη φωτισμο επισης..Ισως να την βρισκει εκει γιατι ξαναεφτιαξε παλι το τουνελ του προς την μαντιπορα το βραδυ.. δεν την ακουμπαει ομως ακομα...Ισως να την επηρεασε για καποιο λογο επειδη φωλιασε απο κατω της??Δεν νομιζω ναχει θεμα το κοραλι γιατι εξαπλωνεται αρκετα απο τοτε που ηταν frag.Θα το παρακολουθησω παντως.. Επισης αν ειναι μικρο το sixline θα κανει δουλεια ?Φαινεται μεγαλο το σκουλικι..Με skunk γαριδες εχει κανεις εμπειρια αν συμβιωνουν τα sixline? Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2018 - trelalix Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Σεπτεμβρίου 2018 #29 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος trelalix έγραψε: Η κυκλοφορια νερου σε εκεινο το σημειο του ενυδρειου ειναι πολυ χαμηλη με επαρκη φωτισμο επισης..Ισως να την βρισκει εκει γιατι ξαναεφτιαξε παλι το τουνελ του προς την μαντιπορα το βραδυ.. δεν την ακουμπαει ομως ακομα...Ισως να την επηρεασε για καποιο λογο επειδη φωλιασε απο κατω της??Δεν νομιζω ναχει θεμα το κοραλι γιατι εξαπλωνεται αρκετα απο τοτε που ηταν frag.Θα το παρακολουθησω παντως.. Επισης αν ειναι μικρο το sixline θα κανει δουλεια ?Φαινεται μεγαλο το σκουλικι..Με skunk γαριδες εχει κανεις εμπειρια αν συμβιωνουν τα sixline? Θα επιβιώσει και εύκολα. Για μένα βάλε ένα μελανούρια. Επισεις πάρε ένα ψαλίδι και κόψε το σημείο με τα πετραδάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelalix 12 Σεπτεμβρίου 2018 Author #30 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα Nik..το καθαρισα με την βουρτσα πριν λιγο και εβαλα και ενα sixline σημερα Μου χες πει οταν συζητουσαμε για ενα ειδος wrasse(κιτρινο σε χρωμα ψαρακι αν δεν κανω λαθος αυτο που μου ειχες προτεινει) και μελανουρι για να ξεφορτωθω τα καβουρια και να κραταω καθαρες τις αποικιες με τους zoa..δεν θυμαμαι τα ειδη ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Σεπτεμβρίου 2018 #31 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος trelalix έγραψε: Καλησπερα Nik..το καθαρισα με την βουρτσα πριν λιγο και εβαλα και ενα sixline σημερα Μου χες πει οταν συζητουσαμε για ενα ειδος wrasse(κιτρινο σε χρωμα ψαρακι αν δεν κανω λαθος αυτο που μου ειχες προτεινει) και μελανουρι για να ξεφορτωθω τα καβουρια και να κραταω καθαρες τις αποικιες με τους zoa..δεν θυμαμαι τα ειδη ακριβως Chrysous Kai melanouros Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2018 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelalix 12 Σεπτεμβρίου 2018 Author #32 Share 12 Σεπτεμβρίου 2018 α μπραβο ναι... thank you.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelalix 13 Σεπτεμβρίου 2018 Author #33 Share 13 Σεπτεμβρίου 2018 Kαλημερα! Σημερα σαν να εχει βρει το χρωμα της η μοντιπορα οπως φαίνεται και απο την φωτο, επειδη δεν την ακουμπαει πλεον αφου βουρτσιζω 2 μερες το σημειο..Μαλλον το ασπρισμα οφειλεται στο eunicid (καποια ουσια που εχει το ζελεδενιο τουνελ ισως???)διοτι εχει ασπρισει και το σημειο του βραχου που περναγε το λαγουμι του... Το sixline κανει δουλεια το μαναρι μου και περιφερεται εκει γυρω γυρω στο σημειο εκεινου του βραχου ,το εχει εντοπισει προφανως και δεν εχει αφησει το eunicid να τελειωσει το λαγουμι του οπως θα ηθελε κατα την διαρκεια της νυχτας !! να στε καλα..! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelalix 17 Σεπτεμβρίου 2018 Author #34 Share 17 Σεπτεμβρίου 2018 (edited) χθες εφυγε το κομματι του βραχου το κατω ολο .. το σπασα απο περιεργεια και ηταν ολο λαγουμια και αυτο κομματακια Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2018 - trelalix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
revolution1925 17 Σεπτεμβρίου 2018 #35 Share 17 Σεπτεμβρίου 2018 Το σκουλήκι το βρήκες? Το έβγαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelalix 17 Σεπτεμβρίου 2018 Author #36 Share 17 Σεπτεμβρίου 2018 (edited) ναι μεσα στον βραχο που πεταξα.. Το six line θα πρεπε να το αφησω 2-3 μερες νηστικo Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2018 - trelalix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος