natateo 8 Σεπτεμβρίου 2018 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα στην παρεα! ΧΘες κολλησα ενα ενυδρειο 70 λ και μου βγηκε ενα προβληματακι(δεν ειχα κανεναν για βοηθεια να μου πει, οτι δεν γεμισε καλα με σιλικονη το κενο.) Εχω μονο σε ενα σημειο. Ειχα διαβασει , οτι μπορω να γεμιζω τις φουσκες με σιλικονη απο κατω με συριγγα. Δεν ξερω τωρα.... Ο πατος ειναι... Φοβαμαι λιγο... Λεω μηπος σ αυτο το σημειο να κολλησω μια κοντρα για να το καλυψω; Τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Σεπτεμβρίου 2018 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2018 Εκει που ειναι θα το αφηνα ως εχει.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2018 #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2018 Αν είναι η πίσω πλευρά (ώστε να μη χαλάει η μόστρα) ίσως να κολούσα για σιγουριά μια κόντρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα το άφηνα έτσι. Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κουλης 9 Σεπτεμβρίου 2018 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2018 On 8/9/2018 at 8:51 ΜΜ, το μέλος natateo έγραψε: Καλησπερα στην παρεα! ΧΘες κολλησα ενα ενυδρειο 70 λ και μου βγηκε ενα προβληματακι(δεν ειχα κανεναν για βοηθεια να μου πει, οτι δεν γεμισε καλα με σιλικονη το κενο.) Εχω μονο σε ενα σημειο. Ειχα διαβασει , οτι μπορω να γεμιζω τις φουσκες με σιλικονη απο κατω με συριγγα. Δεν ξερω τωρα.... Ο πατος ειναι... Φοβαμαι λιγο... Λεω μηπος σ αυτο το σημειο να κολλησω μια κοντρα για να το καλυψω; Τι λετε; Για να μην το έχεις στο μυαλό σου και για να είσαι και σίγουρη βάλε μια κόντρα όπως λες και δεν νομίζω μετά να έχει κανένα πρόβλημα. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Σεπτεμβρίου 2018 #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2018 πριν 19 λεπτά, το μέλος Κουλης έγραψε: Για να μην το έχεις στο μυαλό σου και για να είσαι και σίγουρη βάλε μια κόντρα όπως λες και δεν νομίζω μετά να έχει κανένα πρόβλημα. +1000 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 10 Σεπτεμβρίου 2018 Author #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικα κολλησα ΔΥΟ! κοντρες, απλα για συμμετρια η δευτερη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος