Noninterested 21 Ιανουαρίου 2019 #26 Share 21 Ιανουαρίου 2019 Πολύ ωραία δημιουργία! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Φεβρουαρίου 2019 Author #27 Share 17 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα! Μία μικρή ανανέωση Δεν ξέρω τι φταίει, πάντως οι πίστιες πάνε σφαίρα!! Επίσης από όταν έγινε η αλλαγή της σύνθεσης που προστέθηκαν ψάρια και βγήκαν φυτά, λογικά εξαιτίας της πίστιας, δεν έχω καθόλου άλγη πια! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Φεβρουαρίου 2019 Author #28 Share 17 Φεβρουαρίου 2019 Και ένα μικρό βιντεάκι 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 17 Φεβρουαρίου 2019 #29 Share 17 Φεβρουαρίου 2019 Σφαιρα παει!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 20 Δεκεμβρίου 2020 #30 Share 20 Δεκεμβρίου 2020 Πολυ ωραιο,εχω μια ερωτηση μιας και εχω ξεκινισει το ιδιο ακριβως αλλα με Co2. Έριξες καθόλου λιπάσματα ολο αυτο το διάστημα?και αν ναι τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος