Babis Gold 13 Αυγούστου 2018 #1 Share 13 Αυγούστου 2018 Καλησπερα σε ολους... Επειδη ακομα στρωνω το ενυδρειο μου ηδη 4 βδομαδες και θα λειπω 10-15 ημερες max σκεφτηκα να ριζω ταμπλετα διακοπων (διαρκειας 15 ημερων)... λετε να συνεχισει η διαδικασια σωστα ή θα ξεμεινουν απο αμμωνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 13 Αυγούστου 2018 #2 Share 13 Αυγούστου 2018 Απέφυγε τις ταμπλέτες διακοπών δεν είναι καλές. Καλύτερα μια αυτόματη ταιστρα. Άσε που αν έχεις κάνει καλό στρώσιμο μέχρι στιγμής ρίξε αρκετή τροφή την ημέρα που θα φύγεις πχ μισο κουταλάκι του γλυκού και μόλις έρθεις το ενυδρείο θα είναι "λουλούδι" κάνεις αλλαγή νερού και όλα κομπλέ... Απο νιτρώδη πως είσαι και αμμωνία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 13 Αυγούστου 2018 #3 Share 13 Αυγούστου 2018 Επειδη το εχω και εγω απορια, ενα apple snail δεν μπορει να κανει δουλεια? ή τα γνωστα σαλιγκαρια physa,ramshorn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis Gold 13 Αυγούστου 2018 Author #4 Share 13 Αυγούστου 2018 Με μισο κουταλάκι τροφή δεν θα ξεμεινουν κάποια στιγμη απο αμμωνία τα βακτήρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 13 Αυγούστου 2018 #5 Share 13 Αυγούστου 2018 Εσύ θες κάτι να παράγει αμμωνία τώρα τροφή θα είναι κάποιο ζωντανό. Υπάρχουν διάφορα και επιλέγεις. Όσο για το αν θα ξεμείνει από τροφή. Τώρα τι να σου πω? Εγώ έτσι θα έκανα.. Βακτήρια είναι, όχι ψάρια. Είναι ένα κλειστό σύστημα. Αν και για μένα η καλύτερη λύση είναι η αυτόματη ταιστρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Αυγούστου 2018 #6 Share 19 Αυγούστου 2018 Τα ψαρακια ειναι μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis Gold 19 Αυγούστου 2018 Author #7 Share 19 Αυγούστου 2018 Όχι επειτηδες δεν έβαλα ψάρια ακόμα γιατί θ ελειπα δυο βδομάδες χωρίς να βλέπω τι γίνεται. Το ενυδρείο μου έχει κανονικά νιτρικα κ μόλις γυρίσω λογικά θ παίξει κ μπολι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος