Babis Gold 7 Αυγούστου 2018 #1 Share 7 Αυγούστου 2018 Καλησπερα σας, Εστρωσα το ενυδρειο μου επιτελους και θελω να βαλω εναν ancistrus dolicopterus που θα μου δωσει ο κολλητος μου. Επειδη τελη αυγουστου θα λειπω για 8-10 μερες θα ειναι κομπλε το ψαρακι με ταμπλετες τροφης διαρκειας? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 13 Αυγούστου 2018 #2 Share 13 Αυγούστου 2018 Αν το ενυδρείο έχει ρίζες και φυτά, στη θέση σου θα τον τάιζα αρκετά τις τελευταίες ημέρες και δεν θα έριχνα ταμπλέτες διαρκείας... για μια εβδομάδα - 10 ημέρες δεν υπάρχει πρόβλημα αν μείνει νηστικό, για μια φορά και στη φύση έτσι γίνεται! Η θερμοκρασία που μπορεί να ανεβάσει θα με ανησυχούσε πιο πολύ και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες όπως διακοπή ρεύματος... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis Gold 7 Σεπτεμβρίου 2018 Author #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2018 Επισης μια ακομα ερωτηση... Ζουνε μονα τους ή πρεπει να πάρω τουλαχιστον δυο? Νιωθουν στρες εαν ειναι μονα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 7 Σεπτεμβρίου 2018 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2018 (edited) Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει, ρίξε μια ματιά στο προφίλ, και θα σου λυθούν οι περσσότερες απορίες. Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2018 - SOTIRIS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 8 Σεπτεμβρίου 2018 #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2018 On 7/9/2018 at 12:11 ΜΜ, το μέλος Babis Gold έγραψε: Επισης μια ακομα ερωτηση... Ζουνε μονα τους ή πρεπει να πάρω τουλαχιστον δυο? Νιωθουν στρες εαν ειναι μονα ? Μην ανησυχής, μπορεί να ζήσει μια χαρά μόνο του, αρκεί να έχει τις κατάλληλες συνθήκες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος