Δημητρης Τ 24 Ιουλίου 2018 #1 Share 24 Ιουλίου 2018 Παιδια καλησπέρα. Έχω ένα δισκάδικο κ θέλω να ανεβάσω λίγο την θερμοκρασία.εβγαλα λοιπόν τα φυτα για να μην λιωσουν κ τα εβαλα χύμα (εννοω χωρις γλαστρακι Η υπόστρωμα) σ ένα 100λιτρο.τα φυτα είναι βαλισνεριες κ πολυσπερμα. Συμπλήρωσα λίγο flourish,έβαλα ένα μικρό φιλτρακι για να έχει μια σχετική κυκλοφορία το νερό κ θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται κάτι άλλο .για φως έχω ένα 3w λέντ,Αν κ το ενυδρείο το βλέπει πολύ φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Ιουλίου 2018 #2 Share 24 Ιουλίου 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Παιδια καλησπέρα. Έχω ένα δισκάδικο κ θέλω να ανεβάσω λίγο την θερμοκρασία.εβγαλα λοιπόν τα φυτα για να μην λιωσουν κ τα εβαλα χύμα (εννοω χωρις γλαστρακι Η υπόστρωμα) σ ένα 100λιτρο.τα φυτα είναι βαλισνεριες κ πολυσπερμα. Συμπλήρωσα λίγο flourish,έβαλα ένα μικρό φιλτρακι για να έχει μια σχετική κυκλοφορία το νερό κ θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται κάτι άλλο .για φως έχω ένα 3w λέντ,Αν κ το ενυδρείο το βλέπει πολύ φως. Αν ειναι για 5-7 ημερες, θα αντεξουν ανετα. Τα δικα μου ειχα στο μπαλκονι(στην σκια) για μια εβδομαδα, χωρις φιλτρο, χωρις Flourish απλα ανα 2 μερες αλλαγη νερου εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 24 Ιουλίου 2018 Author #3 Share 24 Ιουλίου 2018 Οχι λεω για κάνα μηνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Ιουλίου 2018 #4 Share 24 Ιουλίου 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Οχι λεω για κάνα μηνα. Βαλε χαλικακι η αμμο σε μια γονια και φυτεψε τα. Τα εβαλες που τα εβαλες στα 100λ. Μπορει να χρεαστεις παραπανω απο 1 μηνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 24 Ιουλίου 2018 Author #5 Share 24 Ιουλίου 2018 Ναι κ εγώ αυτό λέω .Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 25 Ιουλίου 2018 #6 Share 25 Ιουλίου 2018 3 watt σε 100 λιτρα? νομιζω ειναι πολυ μικρος ο φωτισμος. αμα πεφτει φως ηλιου θα γεμισεις αλγες οπως επαθα εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 25 Ιουλίου 2018 Author #7 Share 25 Ιουλίου 2018 Οχι δεν πέφτει ήλιος πάνω στο ενυδρείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος