Husky_Jim 14 Ιουλίου 2018 #26 Share 14 Ιουλίου 2018 Ρεμάλια δέν θα μπορέσω τελικά! Θα είμαι τον Αύγουστο έστω και μόνος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 14 Ιουλίου 2018 Author #27 Share 14 Ιουλίου 2018 Μαζι θα ειμαστε τον αυγουστο μητσακο. Μολις γυρισα σπιτι. Ωραια ηταν και σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 9 Αυγούστου 2018 #28 Share 9 Αυγούστου 2018 Παίδες θα γίνει εννοείτε ξανά συνάντηση στη Θεσσαλονίκη απλά έλεγα να πέσουν λίγο οι ζέστες και να άνοιγα κανένα θεματάκι για συνάντηση τον Οκτώβρη. Αν όμως δε κρατιέστε και έχουμε συμετοχή το κανονίζουμε και προς τέλη Σεπτέμβρη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Αυγούστου 2018 #29 Share 9 Αυγούστου 2018 Αν το θέλει ο λαός εγώ απο τα μέσα του Σεπτέμβρη είμαι μέσα για μια συνάντηση στην Σαλονίκη αλλιώς κάπου τον Οκτώβριο και αν θέλετε για καφέ ή για ουζομεζέδες ή και για φάει παρόλο που τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν μεγάλα έξοδα για το ΑΖ θα κάνω εξαίρεση. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 9 Αυγούστου 2018 #30 Share 9 Αυγούστου 2018 7 minutes ago, Χρήστος said: Αν το θέλει ο λαός εγώ απο τα μέσα του Σεπτέμβρη είμαι μέσα για μια συνάντηση στην Σαλονίκη αλλιώς κάπου τον Οκτώβριο και αν θέλετε για καφέ ή για ουζομεζέδες ή και για φάει παρόλο που τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν μεγάλα έξοδα για το ΑΖ θα κάνω εξαίρεση. Γεια σου ρε Χρηστάρα!!! Θα κανονίσουμε ουζοκατάσταση πιστεύω μέσα θα ναι όλοι όσοι θέλουν να έρθουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 9 Αυγούστου 2018 #31 Share 9 Αυγούστου 2018 Εννοειται και εγω εκτος απροοπτου μεσαα!! Πρεπει να γινει αλλη μια.. και μην αγχωνεστε θα φερω καμερα.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος