Mr.Angelos 4 Ιουλίου 2018 #1 Share 4 Ιουλίου 2018 καλησπερα στο φορουμ πειγα χθες να παρω red cherry γαριδες σε γνωστο ενυδρειακο μαγαζι , δεν ειχε αλλα ο ανθροπως που δουλευε εκει μου προτεινε λογο παρομοιων απαιτησεων να παρω αυτες τις γαριδες: τις αγορασα γιατι ειχα δει καποιες ιδιο γενος με τις red cherry (neocaridina) και υπεθεσα οτι θα ειναι ιδιες απλος αλλο χρωμα (ποιο ωραιο ) οποτε αγορασα 6. Οταν ηρθα σπιτι ειδα την μια αυγομενη και ενθουσιαστικα!! τις εκανα προσαμογη 30-40 λεπτα και τις εβαλα στο ενυδρειο εφαγαν και εκαναν την βολτα τους και ολα μια χαρα... μετα εκανα ενα ψαξιμο στο internet και ειδα οτι μπορει να ειναι sakura caridina η οποιες εχουν το ιδιο κακο με τις αμανο, η λαρβα πρεπει να μεγαλωσει σε αλμυρο νερο.. και ο ενθουσιασμος μου εξαφανιστικε διοτι ηθελα να κανουν αναπαραγωγες. Εχω μια τελευταια ελπιδα μπας και κανω λαθος λογο οτι δεν ειμαι εμπειρος με γαριδες και ειναι neocaridina οποτε περιμενω απαντησεις σας, Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Ιουλίου 2018 #2 Share 4 Ιουλίου 2018 δες neocaridina orange και caridina propinqua.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 4 Ιουλίου 2018 Author #3 Share 4 Ιουλίου 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος nicpapa έγραψε: δες neocaridina orange και caridina propinqua.... Εχω δει φωτογραφιες και απο τα 2 ειδοι αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως την διαφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 4 Ιουλίου 2018 Author #4 Share 4 Ιουλίου 2018 πριν 8 λεπτά, το μέλος nicpapa έγραψε: δες neocaridina orange και caridina propinqua.... Δυστιχως απο το σχημα του κεφαλιου μαλλον την κοβω για caridina.... Οποτε αν θελω αναπαραγωγη το ξεχναω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 9 Αυγούστου 2018 Author #5 Share 9 Αυγούστου 2018 Τελικα μαλλον ειναι neocaridina γιατι εχω αρκετες γαριδες πλεον..... ειχα παρει 6 και τωρα ειναι τουλαχιστον 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 10 Αυγούστου 2018 #6 Share 10 Αυγούστου 2018 (edited) πριν 16 ώρες, το μέλος Mr.Angelos έγραψε: Τελικα μαλλον ειναι neocaridina γιατι εχω αρκετες γαριδες πλεον..... ειχα παρει 6 και τωρα ειναι τουλαχιστον 12 ΧΑ-ΧΑ και εγω πηρα Caridina propinqua orange και μου βγηκε neocaridina... μας δουλευουν ψιλο γαζι!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 10 Αυγούστου 2018 - natateo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 10 Αυγούστου 2018 Author #7 Share 10 Αυγούστου 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: ΧΑ-ΧΑ και εγω πηρα Caridina propinqua orange και μου βγηκε neocaridina... μας δουλευουν ψιλο γαζι!!!!!!! Εγω τις αγορασα νομιζοντας οτι ειναι neocaridina, ηταν και καλα caridina και τωρα ειναι neocaridina....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος