salamander 11 Δεκεμβρίου 2018 #76 Share 11 Δεκεμβρίου 2018 πριν 38 λεπτά, το μέλος dano23 έγραψε: ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί το διάβασμα και τα βίντεο ωραία τα δείχνουν αλλά στο τέλος η πράξη τα δείχνει όπως πρέπει και τι ισχύει... Μην σε αγχωνει το φυσιολογικό! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 27 Δεκεμβρίου 2018 Author #77 Share 27 Δεκεμβρίου 2018 καλησπέρα και χρόνια πολλά.. το scape έχει καθαρίσει τελείως και η άλγη στσ τζάμια εχει νεκρώσει και μαραίνεται... αύριο ή μεθαύριο αλλαγή νερού, άναμμα φωτιστικού και όλες οι μηχανές στο φουλ... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 27 Δεκεμβρίου 2018 #78 Share 27 Δεκεμβρίου 2018 Έγινε καλη δουλεια!! Μπραβο ρε συ!!! Αντε καλογέμιστο τωρα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 27 Δεκεμβρίου 2018 #79 Share 27 Δεκεμβρίου 2018 Μια χαρά έγινε!! Τελικά αύξησες και το μαγνήσιο ? ή μόνο με fluconazole το καθάρισες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 27 Δεκεμβρίου 2018 Author #80 Share 27 Δεκεμβρίου 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος submarine1981 έγραψε: Μια χαρά έγινε!! Τελικά αύξησες και το μαγνήσιο ? ή μόνο με fluconazole το καθάρισες? μόνο με fluco Ευγένειε αλλά έκανα και 2ο κύκλο θεραπείας... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Fragoulis 27 Δεκεμβρίου 2018 #81 Share 27 Δεκεμβρίου 2018 καλησπέρα και χρόνια πολλά.. το scape έχει καθαρίσει τελείως και η άλγη στσ τζάμια εχει νεκρώσει και μαραίνεται... αύριο ή μεθαύριο αλλαγή νερού, άναμμα φωτιστικού και όλες οι μηχανές στο φουλ... Καλησπέρα Γιωργαρα & χρόνια πολλά! Το ξέρεις και θα το ξαναπώ. Μπορεί να έκατσε κακοτοπιά, αλλά όλα γίνονται. Θα γίνει όπως το έχεις φανταστεί, έχεις συγκεντρώσει και δυνατό εξοπλισμό, όλα σούπερ. Μακάρι και η συνέχεια να είναι απροβληματιστη, αλλά και να μην είναι εδώ είμαστε! Keep reefing!!!Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 27 Δεκεμβρίου 2018 #82 Share 27 Δεκεμβρίου 2018 Μπράβο Γιώργο! Όλα καλά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 29 Δεκεμβρίου 2018 Author #83 Share 29 Δεκεμβρίου 2018 On 27/12/2018 at 4:34 ΜΜ, το μέλος Giwrgos Fragoulis έγραψε: Καλησπέρα Γιωργαρα & χρόνια πολλά! Το ξέρεις και θα το ξαναπώ. Μπορεί να έκατσε κακοτοπιά, αλλά όλα γίνονται. Θα γίνει όπως το έχεις φανταστεί, έχεις συγκεντρώσει και δυνατό εξοπλισμό, όλα σούπερ. Μακάρι και η συνέχεια να είναι απροβληματιστη, αλλά και να μην είναι εδώ είμαστε! Keep reefing!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σ ευχαριστώ φίλε διπλά γιατί ήσουν η αφορμή να δοκιμάσω αυτήν θεραπεία... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 29 Δεκεμβρίου 2018 Author #84 Share 29 Δεκεμβρίου 2018 αλλαγή νερού καθαρισμός σιφωνάρισμα και να μαστε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Fragoulis 29 Δεκεμβρίου 2018 #85 Share 29 Δεκεμβρίου 2018 σ ευχαριστώ φίλε διπλά γιατί ήσουν η αφορμή να δοκιμάσω αυτήν θεραπεία... [emoji120] Namaste [emoji120]Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Fragoulis 29 Δεκεμβρίου 2018 #86 Share 29 Δεκεμβρίου 2018 αλλαγή νερού καθαρισμός σιφωνάρισμα και να μαστε... Να το πιεις στο ποτήρι!Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 29 Δεκεμβρίου 2018 #87 Share 29 Δεκεμβρίου 2018 Άψογος! Χρόνια πολλά και απροβλημάτιστη συνέχεια από δω και πέρα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 29 Δεκεμβρίου 2018 Author #88 Share 29 Δεκεμβρίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος dimtsok έγραψε: Άψογος! Χρόνια πολλά και απροβλημάτιστη συνέχεια από δω και πέρα!! σ ευχαριστώ... κ εγώ ελπίζω ότι την ξεπαστρέψαμε... καλές γιορτές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Δεκεμβρίου 2018 #89 Share 29 Δεκεμβρίου 2018 On 27/12/2018 at 4:33 ΜΜ, το μέλος dano23 έγραψε: μόνο με fluco Ευγένειε αλλά έκανα και 2ο κύκλο θεραπείας... Πολύ χάρηκα φίλε μου. @dano23 που την νίκησες, ένα μπράβο στο Γιώργο @Giwrgos FragoulisFragoulis που σε βοήθησε με το φάρμακο. Πρωτεινω ότι πρέπει να γίνει pinned ειδικά ο τρόπος καταπολέμηση της, η να ανοιχτή ένα θέμα περιγραφής και εικόνας μόνο για αυτό. Μπράβο Γιώργο. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 29 Δεκεμβρίου 2018 Author #90 Share 29 Δεκεμβρίου 2018 πριν 14 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Πολύ χάρηκα φίλε μου. @dano23 που την νίκησες, ένα μπράβο στο Γιώργο @Giwrgos FragoulisFragoulis που σε βοήθησε με το φάρμακο. Πρωτεινω ότι πρέπει να γίνει pinned ειδικά ο τρόπος καταπολέμηση της, η να ανοιχτή ένα θέμα περιγραφής και εικόνας μόνο για αυτό. Μπράβο Γιώργο. σ ευχαριστώ Νίκο...όταν υπάρχει αλληλοσεβασμός από χομπύστες βρίσκονται λύσεις με απώτερο σκοπό το καλό όλων μας... η συγκεκριμένη θεραπεία είναι αναρτημένη σε μεγάλο φόρουμ του εξωτερικού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 10 Ιανουαρίου 2019 #91 Share 10 Ιανουαρίου 2019 Γιώργο καλημέρα, μπηκε κάτι μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Ιανουαρίου 2019 Author #92 Share 10 Ιανουαρίου 2019 (edited) πριν 6 λεπτά, το μέλος Skoti έγραψε: Γιώργο καλημέρα, μπηκε κάτι μέσα? καλημέρα συνονώματε...την παρασκευή μπήκε ένα φριντμανάκι που είχα από το προηγούμενο ενυδρείο μιας και μου το φιλοξένησε ένας φίλος μέχρι να δω τι θα γινόταν με την bryopsis...μέχρι στιγμής δείχνει να είναι καλά εκτός απ το ότι είναι κλασσικός κρυψίνους όταν είμαι κοντά...επόμενο στάδιο να μαστε καλά πάμε για κοραλλάκι lps από φίλους για δοκιμές...έκανα μετρήσεις χθες και οι τιμές ήταν σχετικά καλά πλην του μαγνησίου no3: 10 po4:0 kh:8.9 ca:410 mg:1215 Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2019 - dano23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 10 Ιανουαρίου 2019 #93 Share 10 Ιανουαρίου 2019 (edited) Γιώργη θύμισε μου λιγακι ρε συ ποιο αλάτι χρησιμοποιείς.. Ερώτηση εγκυκλοπαιδική. Υπάρχει περίπτωση η bryopsis να σου τραβούσε μαγνήσιο? Αν και απότι βλέπω ο βράχος σου έχει κοραλλίνη και θα τραβάει μαγνήσιο.. Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2019 - Skoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Ιανουαρίου 2019 Author #94 Share 10 Ιανουαρίου 2019 πριν 11 ώρες, το μέλος Skoti έγραψε: Γιώργη θύμισε μου λιγακι ρε συ ποιο αλάτι χρησιμοποιείς.. Ερώτηση εγκυκλοπαιδική. Υπάρχει περίπτωση η bryopsis να σου τραβούσε μαγνήσιο? Αν και απότι βλέπω ο βράχος σου έχει κοραλλίνη και θα τραβάει μαγνήσιο.. το redsea το απλό... νταξει είναι φρέσκο το σύστημα και ψάχνω τα πατήματα του ακόμη... μπορεί και να άρχισε να ψιλοτραβάει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 14 Ιανουαρίου 2019 Author #95 Share 14 Ιανουαρίου 2019 τα πρώτα κοραλάκια που ήταν ουσιαστικά δωράκι από καλούς φίλους μπήκαν στο ενυδρείο και ξεκινάμε τα μαγικό μας ταξίδι σιγά σιγά..φωτογραφίες εντός της ημέρας.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 14 Ιανουαρίου 2019 #96 Share 14 Ιανουαρίου 2019 Με το κσλό Γιώργη!! Περιμένουμε εμείς, να ξέρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 14 Ιανουαρίου 2019 Author #97 Share 14 Ιανουαρίου 2019 τα πλαστικά πλαγκάκια έχουν αφαιρεθεί από τα ζοα και τα έχω κολλήσει σε βραχάκι.. για την ώρα που ήταν μέσα στο ενυδρείο μου και το ότι πέταξαν πολύποδες έστω και λίγους ακόμη και οι μοντιπόρες ειναι θετικό... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 14 Ιανουαρίου 2019 #98 Share 14 Ιανουαρίου 2019 Με το καλό Γιώργο! Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 14 Ιανουαρίου 2019 #99 Share 14 Ιανουαρίου 2019 Άντε ξεκίνησε η ωραία φάση! Καλή συνέχεια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 14 Ιανουαρίου 2019 Author #100 Share 14 Ιανουαρίου 2019 (edited) ευχαριστώ παιδιά.. και 2 σημερινές έτσι που μπήκα στο κλίμα πάλι.. Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2019 - dano23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος