Ο.Σ.Φ.Π 23 Ιουνίου 2018 #1 Share 23 Ιουνίου 2018 Γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας για να φτιαξω μια diy εξεδρα για τις χελωνες και επειδή δεν ξερω τι υλικα χρειαζονται και δεν είμαι σιγουρος για το πως θα φτιαξω σας παρακαλω αν γνωρίζετε να με βοηθήσετε η αποψης σας μετραει πολύ. παραθετω μερικες εικονες που βρηκα στο internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ειρήνη Σκλαβούνου 23 Ιουνίου 2018 #2 Share 23 Ιουνίου 2018 ολα αυτα τα υλικα εκτος του αποθηκευτικου κουτιου-ταπερ τα βρισκεις σε leroy merlin, jumbo ,praktiker κλπ. μπορεις να φτιαξεις με πλεξιγκλας σιλικονη μη τοξικη και απο πανω να ντυσεις με ψευτικο γκαζον και πετρες για να μπορει να ανεβαινει η χελωνιτσα.δες στο youtube υπαρχουν πολλα βιντεο για κατασκευη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 23 Ιουνίου 2018 Author #3 Share 23 Ιουνίου 2018 ok thanks εψαξα yt αλλα ηθελα να ρωτησω και εδώ για να είμαι 100/100 σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 23 Ιουνίου 2018 Author #4 Share 23 Ιουνίου 2018 ξερετε πως λεγετε αυτό το υλικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantinos_S 23 Ιουνίου 2018 #5 Share 23 Ιουνίου 2018 Στα Αγγλικά το γνωρίζω ως egg crate δυστυχώς δεν ξέρω την Ελληνικη του μετάφραση. Αποθηκευτικά κουτιά βρίσκεις και στα Jumbo πολύ οικονομικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 23 Ιουνίου 2018 Author #6 Share 23 Ιουνίου 2018 ενταξει το βρηκα που το πουλαει σε ένα παλιο αρθρο εδώ και θα παω να παρω την τριτη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Nikolaoy 3 Αυγούστου 2018 #7 Share 3 Αυγούστου 2018 αν βρης φιλε ο.σ.φ.π egg crate σημειο πωλησης να μας δωσης τοποθεσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 3 Αυγούστου 2018 #8 Share 3 Αυγούστου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος Kostas Nikolaoy έγραψε: αν βρης φιλε ο.σ.φ.π egg crate σημειο πωλησης να μας δωσης τοποθεσια. Εχει ο Σπακούρης στον Πειραια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Nikolaoy 3 Αυγούστου 2018 #9 Share 3 Αυγούστου 2018 οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 11 Αυγούστου 2018 #10 Share 11 Αυγούστου 2018 Για Θεσσαλονίκη ξερουμε κανεναν που να το εχει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 20 Σεπτεμβρίου 2018 #11 Share 20 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ ενδιαφέρον θέμα, βρήκες τα egg crate ? ανέβασε καμιά φώτο αν το έφτιαξες και πως, είμαι σε φάση upgrade και την ψάχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic13 22 Σεπτεμβρίου 2018 #12 Share 22 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε παιδιά κ εγώ καίγομαι για νησίδα τέτοιου τύπου. Μπορεί να μου φτιάξει κάποιος; Θα τον πληρώσω!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 23 Σεπτεμβρίου 2018 #13 Share 23 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ δεν βρήκα egg crate σε Θεσσαλονίκη.. η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα και πολύ. Έφτιαξα όμως μόνος μου κάτι που μου φαίνεται ότι είναι καλό και με βολεύει. Πείρα φελιζολ το πολύ χοντρό ( γρι χρώματος) γιατί το άσπρο το απλό αφήνει πολλά γρεζια -μπιμπικια μέσα στο νερό και δεν κάνει , αγόρασα και από το jumpo μια πλάκα ψεύτικο γκαζόν και το έδεσα από πάνω με ταιραπς το σφήνωσα στο ύψος που ήθελα στο ενυδρείο και ειναι ο.κ Φοτο θα ανεβάσω αύριο η το αργότερα για να το δείτε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 23 Σεπτεμβρίου 2018 #14 Share 23 Σεπτεμβρίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος giannisv έγραψε: Εγώ δεν βρήκα egg crate σε Θεσσαλονίκη.. η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα και πολύ. Έφτιαξα όμως μόνος μου κάτι που μου φαίνεται ότι είναι καλό και με βολεύει. Πείρα φελιζολ το πολύ χοντρό ( γρι χρώματος) γιατί το άσπρο το απλό αφήνει πολλά γρεζια -μπιμπικια μέσα στο νερό και δεν κάνει , αγόρασα και από το jumpo μια πλάκα ψεύτικο γκαζόν και το έδεσα από πάνω με ταιραπς το σφήνωσα στο ύψος που ήθελα στο ενυδρείο και ειναι ο.κ Φοτο θα ανεβάσω αύριο η το αργότερα για να το δείτε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic13 23 Σεπτεμβρίου 2018 #15 Share 23 Σεπτεμβρίου 2018 Να σου δώσω διαστάσεις να μου φτιάξεις ένα κ να στο πληρώσω; Δν το έχω καθόλου!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 23 Σεπτεμβρίου 2018 #16 Share 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μπράβο Γιάννη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 24 Σεπτεμβρίου 2018 #17 Share 24 Σεπτεμβρίου 2018 πριν 13 ώρες, το μέλος corto maltese έγραψε: Μπράβο Γιάννη.... ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος