arisedu 9 Μαίου 2007 #1 Share 9 Μαίου 2007 Δωρεάν Λογισμικό για Φυτά Γλυκού Νερού. Το λογισμικό AquaPlants v 1.0.1 δημιουργήθηκε και με σκοπό να βοηθήσει τους φίλους των ενυδρείων στην υλοποίηση ενός όμορφου, υγιούς φυτεμένου ενυδρείου. Το λογισμικό περιλαμβάνει περίπου 300 προφίλ υδρόβιων φυτών και πάνω από 600 φωτογραφίες. Επίσης παρέχει και βοηθήματα όπως : υπολογισμός λίτρων ενυδρείου και χρήσιμες μετατροπές μονάδων. Το λογισμικό διανέμεται δωρεάν και μπορεί κάποιος να το κατεβάσει από την διεύθυνση: http://arisedu.files-upload.com/214894/AquaPlants1.zip.html Παρατίθενται μερικές οθόνες του λογισμικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaitO 9 Μαίου 2007 #2 Share 9 Μαίου 2007 Φαίνεται ενδιαφέρον. Για να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni 9 Μαίου 2007 #3 Share 9 Μαίου 2007 Πολύ χρήσιμο πρόγραμμα. Για να δούμε τι λέει. thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 9 Μαίου 2007 #4 Share 9 Μαίου 2007 Αρκετά ενδιαφέρον... Thx Aris!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisedu 9 Μαίου 2007 Author #5 Share 9 Μαίου 2007 Παραθέτω μερικές ακόμη οθόνες του λογισμικού. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Περιμένω παρατηρήσεις και σχόλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisedu 9 Μαίου 2007 Author #6 Share 9 Μαίου 2007 Παραθέτω μερικές ακόμη οθόνες του λογισμικού. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Περιμένω παρατηρήσεις και σχόλια. Μην είστε πολύ αυστηροί. Ίσως να υπάρχουν αστοχίες σε κάποιες πολύ λίγες φωτογραφίες. Η διαχείριση ενός πολύ μεγάλου υλικού ήταν αρκετά δύσκολη. Οποιεσδήποτε διορθώσεις χρειαστεί να γίνουν στην βάση δεδομένων θα δοθούν στο μέλλον (Δεν θα χρειασθεί να ξανακατεβάσετε το λογισμικό, απλώς θα αντικαταστήσετε ένα πολύ μικρό αρχείο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 9 Μαίου 2007 #7 Share 9 Μαίου 2007 Ευχαριστούμε arisedu umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 9 Μαίου 2007 #8 Share 9 Μαίου 2007 Μόλις το εγκατέστησα το προγραμματάκι. Είναι καταπληκτικό και αρκετά ενημερωτικό. Ευχαριστώ και πάλι umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 9 Μαίου 2007 #9 Share 9 Μαίου 2007 Την εγγραφή στο Local_machine τι την ήθελες....? Δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω χωρίς admin rights... Γιατί δεν τα κρατάς σε κάποιο config αρχείο ή στο current_user? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 9 Μαίου 2007 #10 Share 9 Μαίου 2007 (edited) εεε 40-75watt/litr π.χ. για την Egeria Densa???? Κάπου ο τύπος δεν δουλεύει!! Το μόνον ίσως σημείο που θέλει μια μικρή διορθοσούλα!! Στην κατα τ'άλλα πολύ καλή δουλειά!!!! Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2007 - PascM Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_dado 9 Μαίου 2007 #11 Share 9 Μαίου 2007 χμχμχμμ καλο ακούγετε για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal 9 Μαίου 2007 #12 Share 9 Μαίου 2007 το κατεβαζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony 9 Μαίου 2007 #13 Share 9 Μαίου 2007 Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο προγραμματάκι!!! ευχαριστώ πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος 9 Μαίου 2007 #14 Share 9 Μαίου 2007 Πολύ καλό!!! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Μαίου 2007 #15 Share 10 Μαίου 2007 You gooood! Ότι μου χρειαζόταν για το καινούριο μου ενυδρείο. Αν βρεθούν και άλλα λαθάκια καλό θα ήταν να το ξέρουμε μέχρι να βγεί η αναβάθμιση.Thanks man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisedu 10 Μαίου 2007 Author #16 Share 10 Μαίου 2007 Παραθέτω μερικές ακόμη οθόνες του λογισμικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal 10 Μαίου 2007 #17 Share 10 Μαίου 2007 Πάρα πολύ καλό και ενδιαφέρον. Πιστεύω οτι βοηθάει στο στήσιμο ενός ενυδρείου. Το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι στο e-book να υπάρχουν και οι φωτογραφίες. Τέτοιες προσπάθειες νομίζω οτι πρέπει να γίνουν sticky. Ευχαριστώ πολύ arisedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo 10 Μαίου 2007 #18 Share 10 Μαίου 2007 (edited) Γιατι δεν βλέπω το αρχειο για download??? θελει registration πρωτα? ακυρο... το βρήκα... Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2007 - dodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROOPER 10 Μαίου 2007 #19 Share 10 Μαίου 2007 Παιδιά θέλω βοήθεια το link μου το βγάζει ανενεργό και δεν μπορώ να το κατεβάσω . Καταλαβενη κανείς τι μπορεί να συμβενη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisedu 11 Μαίου 2007 Author #20 Share 11 Μαίου 2007 Παιδιά θέλω βοήθεια το link μου το βγάζει ανενεργό και δεν μπορώ να το κατεβάσω . Καταλαβενη κανείς τι μπορεί να συμβενη ; Αγαπητέ φίλε TROOPER Όταν ανοίγεις την ιστοσελίδα εμφανίζεται ένας μετρητής που μετρά αντίστροφα δευτερόλεπτα. Μόλις μηδενιστεί ενεργοποιείτε το link. Αν δεν είναι αυτό το πρόβλημα τότε πιθανόν κάποιο πρόβλημα υπάρχει στον φιλομετριτή σου. Φιλικά Άρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterzidi 11 Μαίου 2007 #21 Share 11 Μαίου 2007 file not found.... Καμιά ιδέα ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROOPER 12 Μαίου 2007 #22 Share 12 Μαίου 2007 Αγαπητέ φίλε TROOPER Όταν ανοίγεις την ιστοσελίδα εμφανίζεται ένας μετρητής που μετρά αντίστροφα δευτερόλεπτα. Μόλις μηδενιστεί ενεργοποιείτε το link. Αν δεν είναι αυτό το πρόβλημα τότε πιθανόν κάποιο πρόβλημα υπάρχει στον φιλομετριτή σου. Φιλικά Άρης Αυτό είναι το πρόβλημα μου ότι μετά την αντίστροφη μέτρηση μένει ανενεργό Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 12 Μαίου 2007 #23 Share 12 Μαίου 2007 Πολύ καλό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos193 12 Μαίου 2007 #24 Share 12 Μαίου 2007 Και εμένα μου βγάζει το: File "AquaPlants1.zip.html" was not found at server. και δεν βλέπω και κανένα μετρητ'η που να μετρά αντίστροφα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramis 12 Μαίου 2007 #25 Share 12 Μαίου 2007 Και εμένα μου βγάζει το: File "AquaPlants1.zip.html" was not found at server. και δεν βλέπω και κανένα μετρητ'η που να μετρά αντίστροφα... Κι εμένα το ίδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος