Jump to content

New Member In Family

Recommended Posts

Με μεγαλη μας χαρα εγω και το Katerinaki1402 σας παρουσιαζουμε το μολις δυο μηνων ( σε ηλικια ) μελος της οικογενειας . :hysterical: Το εχουμε στη κατοχη μας μολις 4 ωρες και ειμαστε πανευτηχης . ;):angry2:

Εδω να ευχαριστησω παρα πολυ το πολυ καλο φιλο Nidal που μου εφερε ενα τοσο ομορφο και υγειεστατο σκυλακι ... :)

Νατο λοιπον ενα West Highland White Terrier :wootwoot::D:hysterical:

post-1112-1178661626_thumb.jpg

post-1112-1178661735_thumb.jpg

αχουτοοοοο

γουτσου γουτσου γλύκα είναι.

Να σας ζήσει.

Μιλαμε για πολυ φατσα!!!Και που να τη δειτε και απο κοντα!!!!

Η δε γνωριμια μας εγινε με προσαρμογη δισκων στο μαγαζι, μεχρι να ερθουν οι "γονεις" της να την παρουν.Αυτο ειναι που λεμε καλες αρχες απο την οικογενεια :)

Να τον χαιροσαστε και απο δω μεσα παιδακια ;)

Απλά υπέροχο!

Να την χαίρεστε!!!

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες ... ;):angry2:

Nidal να σε ενημερωσω οτι το puppy εφαγε μια χαρα τις κροκετουλες σκετες χωρις καμια "βοηθεια" ηπιε μπολικο νερακι και .... μας κατουρησε και ηδη 2 φορες :D ... αυτη τη στιγμη εχει λειωσει στον υπνο :wootwoot: ...

Τρομερο κουταβι ... ενεργητικοτατο υπερκινιτικο και φενετε και πολυ καλος χαρακτηρας ... :)

Μήπως είναι Γαλάτης και οι παππούδες του ήταν ο Αστερίξ και ο Οβελίξ; Τι οικογενειακούς δεσμούς έχει με τον Ιντεφίξ; Το έψαξες αυτό Dartman;

Είναι κούκλα και να την χαίρεστε. Πότε τα βαφτίσια;

Επειδή σας βλέπω να πορώνεστε σας στέλνω ένα link για το μωρό σας που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο! (Αντώνη, μήπως αναλάβεις και συντονιστής;)

http://www.thewesthighlandwhiteterrierclubofengland.co.uk/

umb

:)

Κουκλάκι είναι!!

Να σας ζήσει!!!

Μια χαρά το βλέπω το "παιδί"!

Εύχομαι να είναι καλό και ήσυχο!

Μήπως είναι Γαλάτης και οι παππούδες του ήταν ο Αστερίξ και ο Οβελίξ; Τι οικογενειακούς δεσμούς έχει με τον Ιντεφίξ; Το έψαξες αυτό Dartman;

Είναι κούκλα και να την χαίρεστε. Πότε τα βαφτίσια;

Επειδή σας βλέπω να πορώνεστε σας στέλνω ένα link για το μωρό σας που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο! (Αντώνη, μήπως αναλάβεις και συντονιστής:hysterical:

http://www.thewesthighlandwhiteterrierclubofengland.co.uk/

umb

Τς τς τς me ? σχεση με Γαλατες ? Μπα καμια ... Εγω απο τη Καλαματα ειμαι :hysterical::excl:

Βρε συ υιοθετημενο ειναι το μωρο ... ;)

Τα βαφτισια δε ξερουμε ακομα αλλα πολυ συντομα θα το κανονισουμε το θεμα ...

Το link ειναι πολυ καλο ... ευχαριστω πολυ ... (αμα γινω και εκει συντονιστης με βλεπω να με απολυουν απο τη δουλεια μου :D )

Αν τυχει και κατσει φαση πως λες να αντιδρασει ο τσιτσος ?? :angry2::wootwoot:

Κουκλι η "φατσα". Ολα σας ζησει παιδια!! :)

• 4 weeks later...

UPDATE PHOTO !!! :thumbdown::)

Σχεδον μετα απο ενα μηνα ... :);)

post-1112-1180782010_thumb.jpg

post-1112-1180782035_thumb.jpg

post-1112-1180782067_thumb.jpg

Nα σας ζησει , ειναι πανεμορφο.

πολυ ομορφο.να σου ζησει!!!!

Κουκλιτσα ειναι! Να σε δω στην εφηβεια της τι θα κανεις οταν θα περνανε τα αρσενικα εξω απο το σπιτι και τη φλερταρουν!!! :thumbdown:

• 2 weeks later...

Μετα απο τα πρωτα της εμβολια μετα απο διαφορα που περασε το σκυλακι .... ηρθε η στιγμη να κανει το πρωτο της μπανακι ..... ΕΕΕΕΕ λοιπον εγω μπορουσα να μην σας την παρουσιασω ? :thumbdown::):)

Οριστε λοιπον καποιες φωτο καπακια μετα απο το μπανιο και το χτενισμα της ... ;)

post-1112-1182084656_thumb.jpg

post-1112-1182084686_thumb.jpg

post-1112-1182084704_thumb.jpg

Καλα... :thumbdown: Φτου φτου φτου!!! Πανεμορφη η μπεμπεκα. Για πολυ παιχνιδι!! :)

Είναι μεγάαααλη φάτσα :thumbdown:

Να την χαίρεστε και να της μάθετε τρόπους γιατί προβλέπω να γίνεται το αφεντικό του σπιτιού!!!!

Σας ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια ... :)

Αντρεα μου σκεψου οτι οι μονες ωρες οι οποιες δεν ασχολουμαστε με τη Bonny ειναι αυτες που βρισκομαστε στη δουλεια :)

Ειχα απο πολυ μικρος σκυλο και καποιο διαστημα δυστηχως δε μου επετρεπε να αποκτησω και παλι ... Πλεον φαντασου τη χαρα μου και την ευτυχια μου που απεκτησα και παλι ενα φιλο .... :thumbdown:

Βεβαια δε τη καλομαθενουμε μονο ;) περνει τα χαδακια της αλλα της κανουμε και καποιου ειδους εκπαιδευση αφου υπαρχει καποιου ειδους εμπειρια ... Απο Σεπτεμβρη βεβαια θα παει και σε εκπαιδευτη ... ;)

Σας ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια ... :)

Αντρεα μου σκεψου οτι οι μονες ωρες οι οποιες δεν ασχολουμαστε με τη Bonny ειναι αυτες που βρισκομαστε στη δουλεια :)

Και με το ενυδρείο πότε ασχολείσαι??? :thumbdown:

Υ.Γ.

Πάντως εάν συγκρίνω της πρώτες φώτο με της πρόσφατες βλέπω ότι έγινε πιο γλυκούλικο.

Και με το ενυδρείο πότε ασχολείσαι??? :thumbdown:

Υ.Γ.

Πάντως εάν συγκρίνω της πρώτες φώτο με της πρόσφατες βλέπω ότι έγινε πιο γλυκούλικο.

Εεεεε αφιερωνω και καμια ωρα τη βδομαδα για καμια αλλαγη νερου ... :);)

Στις πρωτες φωτο ειναι αμπανιαριστο το μαναρι μου ... ειχε περασει πολλες δυσκολιες με καποια θεματακια που προεκυψαν και γενικα δεν ηταν και στη καλητερη κατασταση εξωτερικα . Πλεον ομως που δοθηκε το Ο.Κ. απο το γιατρο για μπανακι-μανακι εχει γινει πιο κουκλι και το τριχωμα του εγινε εξαιρετικο . :)

• 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...