Jump to content

Recommended Posts

Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο σκεύασμα της Tetra;

Είναι λογικές οι ιδιότητές του;

Easy Balance® - Οδηγίες χρήσης 

* Ανακινήστε καλά πριν χρησιμοποιήσετε 
* Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού EasyBalance® για κάθε 5 γαλόνια νερού ενυδρείου. Επαναλάβετε τη δοσολογία κάθε εβδομάδα. 
* Αλλάξτε το 50-75% του νερού του ενυδρείου σας τουλάχιστον μία φορά κάθε 6 μήνες, με την προϋπόθεση ότι το Easy Balance® έχει προστεθεί όπως συνιστάται και ότι το ενυδρείο είναι σωστά συντηρημένο. 
* Σημείωση: Το EasyBalance® δεν είναι κοντίσιονερ για το νερό της βρύσης και δεν θα εξουδετερώνει το επιβλαβές χλώριο ή χλωραμίνες. Όταν προσθέτετε νερό βρύσης στο ενυδρείο συνιστάται πάντα να χρησιμοποιείτε το Tetra AquaSafe® σύμφωνα με τις οδηγίες του. Το EasyBalance® δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε ενυδρεία με χαμηλές συνθήκες οξυγόνου. καλός αερισμός με τη χρήση αερόστρου συνιστάται ιδιαίτερα. 

Καλησπέρα Γιώργο.Προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει πολύ στο παρελθόν, χωρίς βέβαια να ακολουθήσω την οδηγία για τις αλλαγές νερού.

Εκτός των νιτρικών οι αλλαγές νερού απομακρύνουν και άλλα επιβλαβή ή στρεσσογώνα για τα ψάρια μας χημικά, και σε καμία περίπτωση δέν μπορούμε να αφήσουμε ένα ενυδρείο χωρίς αλλαγές για τόσο διάστημα. (αυτό μπορεί όμως να γίνει σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις ενυδρείων και αποτελεί εξαίρεση του κανόνα!)

Κανει αυτο που υποσχεται αλλα ξεκανει τα φυτα.

Το δοκιμασα στο παρελθον σε μια γυαλα που ειχα πειραματικα και διελυσε μεχρι και το κερατοφυλλο.

Επειδή το έχω από πιο παλιά στο ράφι (χωρίς να το έχω ανοίξει) κάνει για διακοπές π.χ 3 εβδομάδες ή θα κάνει σε μικρό διάστημα κακό στα φυτά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...