Sakissss 11 Μαίου 2018 #1 Share 11 Μαίου 2018 Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Ηθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα τιγράκια εάν υπάρχει περίπτωση στο ενυδρείο μου να μου τρώνε τα φυτά τα οποία είναι πολύσπερμα, Java Moss, κερατόφυλλο και ανουμπια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Μαίου 2018 #2 Share 11 Μαίου 2018 Δεν είναι το αγαπημένο κομμάτι της διατροφής τους (καθότι παμφάγα), αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να τσιμπίσουν τις φρέσκιες τρυφερές κορφές απ το πολύσπερμα. Εχεις φαγωμένα φυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Μαίου 2018 #3 Share 12 Μαίου 2018 πριν 17 ώρες, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Δεν είναι το αγαπημένο κομμάτι της διατροφής τους (καθότι παμφάγα), αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να τσιμπίσουν τις φρέσκιες τρυφερές κορφές απ το πολύσπερμα. Εχεις φαγωμένα φυτά? Συμφωνώ με τον Σωτήρη. Είναι πολύ σπάνιο να σου φάνε φυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakissss 12 Μαίου 2018 Author #4 Share 12 Μαίου 2018 Όχι απλός έχω ένα 100αρι και σκέφτομαι να βάλω μέσα 10 τιγρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Μαίου 2018 #5 Share 12 Μαίου 2018 Ποτέ δε ξέρεις πως θα συμπεριφερθούν τα ψαράκια! Είναι να μη δοκιμάσουν και τους αρέσει... Να σκφτείς κάποτε είχα ροδόσοτομους που έτρωγαν τα νέα βλαστάρια από echimodorus tellenus και δεν το αφήναν να επεκταθεί! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakissss 16 Μαίου 2018 Author #6 Share 16 Μαίου 2018 Αας ευχαριστώ πολύ παιδια.Τελικα πήρα 12 τιγράκια και μέχρι στιγμής όλα καλά.. από τροφές πια μου προτείνετε να τα ρίχνω; Ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Τα φυτά που έχω μέσα χρειάζονται διοξείδιο του άνθρακα; Δεν έχω υπόστρωμα Βάζω μόνο ταμπλέτες λιπάσματος. Οι λάμπες μου είναι 30 watt και το ενυδρείου μου 80 λίτρα... κερατόφυλλο ανουμπια κριπτοκορινες βσλισρεανα Java Moss όπως βλέπετε και στην φωτογραφία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 16 Μαίου 2018 #7 Share 16 Μαίου 2018 πριν 30 λεπτά, το μέλος Sakissss έγραψε: Αας ευχαριστώ πολύ παιδια.Τελικα πήρα 12 τιγράκια και μέχρι στιγμής όλα καλά.. από τροφές πια μου προτείνετε να τα ρίχνω; Ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Τα φυτά που έχω μέσα χρειάζονται διοξείδιο του άνθρακα; Δεν έχω υπόστρωμα Βάζω μόνο ταμπλέτες λιπάσματος. Οι λάμπες μου είναι 30 watt και το ενυδρείου μου 80 λίτρα... κερατόφυλλο ανουμπια κριπτοκορινες βσλισρεανα Java Moss όπως βλέπετε και στην φωτογραφία... Και χωρις το συστημα διοξειδιου μια χαρα θα ειναι. Παρε Seachem Flourish Exel η Easy life - Easy carbo. Απο τροφη - τρωνε τα παντα! Μονο αποξηραμενη Daphnia μην παιρνεις (γνωμη μου). Τα flakes λερωνουν πολυ το νερο, καλυτερα τυπου πελλετ κατι η κοκκους. Και βεβαια ζωντανες τροφες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakissss 16 Μαίου 2018 Author #8 Share 16 Μαίου 2018 Και χωρις το συστημα διοξειδιου μια χαρα θα ειναι. Παρε Seachem Flourish Exel η Easy life - Easy carbo. Απο τροφη - τρωνε τα παντα! Μονο αποξηραμενη Daphnia μην παιρνεις (γνωμη μου). Τα flakes λερωνουν πολυ το νερο, καλυτερα τυπου πελλετ κατι η κοκκους. Και βεβαια ζωντανες τροφες!Δεν θα ήταν πιο εύκολο να έκανα ένα diy co2 με ένα μικρό φιλτρακι για διάχυση παρά να δίνω λεφτα στα pet shop; Ζαχαρη κ μαγιά τζάμπα τα έχω.. φούρνο έχει ο πατέρας μου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 18 Μαίου 2018 #9 Share 18 Μαίου 2018 On 16.05.2018 at 12:18 ΜΜ, το μέλος Sakissss έγραψε: On 16.05.2018 at 9:43 ΠΜ, το μέλος natateo έγραψε: Και χωρις το συστημα διοξειδιου μια χαρα θα ειναι. Παρε Seachem Flourish Exel η Easy life - Easy carbo. Απο τροφη - τρωνε τα παντα! Μονο αποξηραμενη Daphnia μην παιρνεις (γνωμη μου). Τα flakes λερωνουν πολυ το νερο, καλυτερα τυπου πελλετ κατι η κοκκους. Και βεβαια ζωντανες τροφες! Δεν θα ήταν πιο εύκολο να έκανα ένα diy co2 με ένα μικρό φιλτρακι για διάχυση παρά να δίνω λεφτα στα pet shop; Ζαχαρη κ μαγιά τζάμπα τα έχω.. φούρνο έχει ο πατέρας μου.. Καν΄το.Απλα πανω απο μια φυσαλιδα ανα δευτερολεπτο να μην σου βγαζει - θα πνιξεις τα ψαρια. (για ρυθμιση- παιξε με ποσοτητα μαγιάς στο μιγμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakissss 18 Μαίου 2018 Author #10 Share 18 Μαίου 2018 Καν΄το.Απλα πανω απο μια φυσαλιδα ανα δευτερολεπτο να μην σου βγαζει - θα πνιξεις τα ψαρια. (για ρυθμιση- παιξε με ποσοτητα μαγιάς στο μιγμα). Το έχω κάνει.. 1 και μισό κουταλάκι μαγιά, μισό κουταλάκι σοδα και 750γρ ζάχαρη.. Μου βγάζει 1 σταγόνα στο 1.5 δευτερολεπτο.. Εβαλα και ένα μικρο φίλτρο για διάχυση και το ψεκάζει σε στιλ νέφους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος