SOTIRIS 1 Μαίου 2018 #1 Share 1 Μαίου 2018 ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danaesip 1 Μαίου 2018 #2 Share 1 Μαίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος SOTIRIS έγραψε: ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. Καλή πρωτομαγιά και καλες βουτιές στην θάλασσα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 1 Μαίου 2018 #3 Share 1 Μαίου 2018 Καλή πρωτομαγιά και καλό μήνα σε όλους!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Μαίου 2018 #4 Share 1 Μαίου 2018 Καλή Πρωτομαγιά σε όλους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 1 Μαίου 2018 #5 Share 1 Μαίου 2018 Καλο μηνα παιδες. Με γνωση και συνεση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 1 Μαίου 2018 #6 Share 1 Μαίου 2018 Καλό μήνα σε όλους... Made by thalassoxyla.art 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 1 Μαίου 2018 #7 Share 1 Μαίου 2018 Καλή πρωτομαγιά με τα καλύτερα χρώματα #carnivorous_plants 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 1 Μαίου 2018 #8 Share 1 Μαίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Καλή πρωτομαγιά με τα καλύτερα χρώματα #carnivorous_plants Σαρκοφαγο δεν ειναι αυτο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 1 Μαίου 2018 #9 Share 1 Μαίου 2018 πριν 44 λεπτά, το μέλος Coco2410 έγραψε: Σαρκοφαγο δεν ειναι αυτο? Ναι και μάλλον είναι Διωναία... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 1 Μαίου 2018 #10 Share 1 Μαίου 2018 πριν 42 λεπτά, το μέλος Chocolate_Puma έγραψε: Ναι και μάλλον είναι Διωναία... Οτι πρεπει για το καλοκαιρι με τοσες μυγες και κουνουπια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 1 Μαίου 2018 #11 Share 1 Μαίου 2018 Ειναι διωναια παιδια ναιι.. το εχω 6 χρονιαα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 2 Μαίου 2018 #12 Share 2 Μαίου 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Ειναι διωναια παιδια ναιι.. το εχω 6 χρονιαα.. Αληθεια τι το ταΐζεις ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 2 Μαίου 2018 #13 Share 2 Μαίου 2018 Τρωει μονο του μυγακια μυγες κουουπια και γενικα ότι χωράει στο στόμα του.. Δεν επεμβαινω ουτε λιγο.. εγω απλά το θαυμάζω.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 2 Μαίου 2018 #14 Share 2 Μαίου 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος panos nts έγραψε: Τρωει μονο του μυγακια μυγες κουουπια και γενικα ότι χωράει στο στόμα του.. Δεν επεμβαινω ουτε λιγο.. εγω απλά το θαυμάζω.. Σοβαρα? Προφανως οτι πηγαινει κοντα του εξαφανιζεται... καλα ε τελειο! Θελει ιδιαιτερη φροντιδα ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 2 Μαίου 2018 #15 Share 2 Μαίου 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος Coco2410 έγραψε: Σοβαρα? Προφανως οτι πηγαινει κοντα του εξαφανιζεται... καλα ε τελειο! Θελει ιδιαιτερη φροντιδα ? http://www.valentine.gr/dionaea_gr.php 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 2 Μαίου 2018 #16 Share 2 Μαίου 2018 Ειναι ευκολο να τα συντηρεις απλά θέλει λίγο ιδιαιτερες συνθηκες.. Το άρθρο ναι είναι πάρα πολύ καλό.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 2 Μαίου 2018 #17 Share 2 Μαίου 2018 πριν 22 λεπτά, το μέλος Chocolate_Puma έγραψε: http://www.valentine.gr/dionaea_gr.php Ουφ..Αγχωθηκα ! Too much informations for me 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 2 Μαίου 2018 #18 Share 2 Μαίου 2018 πριν 21 λεπτά, το μέλος panos nts έγραψε: Ειναι ευκολο να τα συντηρεις απλά θέλει λίγο ιδιαιτερες συνθηκες.. Το άρθρο ναι είναι πάρα πολύ καλό.. Λιγο ιδιαιτερες συνθηκες ?Το λες εσυ που το συντηρεις(και μπραβο σου) 6 χρονια! Εγω καταρχην νομιζω οτι θα το σαπισω απο το πολυ ποτισμα και θα του κλεισω τις λιγες παγιδες απο την μη καλη διαχειρηση του φαγητου του γιατι η αληθεια ειναι πως θα ειναι μεγαλο δελεαρ για μενα να το ριξω μια λιχουδιτσα ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 2 Μαίου 2018 #19 Share 2 Μαίου 2018 Κοιτα γενικα θελει προσπαθεια να το σαπισεις να σου πω την αλήθεια..αλλα ακομα και ετσι σου λεω ειναι απ τα πιο περιεργα και ομορφα μαζι.. ειναι εξωτικα φυτα ( μου αρεσουν τα πιο πειραγμενα χαχα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 2 Μαίου 2018 #20 Share 2 Μαίου 2018 πριν 19 λεπτά, το μέλος panos nts έγραψε: Κοιτα γενικα θελει προσπαθεια να το σαπισεις να σου πω την αλήθεια..αλλα ακομα και ετσι σου λεω ειναι απ τα πιο περιεργα και ομορφα μαζι.. ειναι εξωτικα φυτα ( μου αρεσουν τα πιο πειραγμενα χαχα ) Κι εμενα γι'αυτο μου κινησε την περιεργεια..θα το ψαξω καλυτερα και αν ειναι θα το παραγγειλω και βλεπουμε ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος