Chocolate_Puma 16 Απριλίου 2018 #1 Share 16 Απριλίου 2018 (edited) Άντε να σας κάνω να ζηλέψετε λίγο... Πανέμορφη έκδοση με τα 50 κορυφαία βιοτοπικά ενυδρείο του 2017 Στην 46η θέση, Ελληνική συμμετοχή : Αλεξίου Θεόδωρος Έγινε επεξεργασία 16 Απριλίου 2018 - Chocolate_Puma 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Απριλίου 2018 #2 Share 16 Απριλίου 2018 Για εμένα αυτά είναι ενυδρεία (με βάση την δικιά μου αισθητική), δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα βιοτοπικά αλλά να αντιπροσωπεύουν κομμάτια φύσης. Τα άλλα ενυδρεία τύπου Αμάνο, μικρογραφίες υπαίθριων τοπίων, και τα συναφή είναι απλά έργα τέχνης. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 16 Απριλίου 2018 Author #3 Share 16 Απριλίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Χρήστος έγραψε: Για εμένα αυτά είναι ενυδρεία (με βάση την δικιά μου αισθητική), δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα βιοτοπικά αλλά να αντιπροσωπεύουν κομμάτια φύσης. Τα άλλα ενυδρεία τύπου Αμάνο, μικρογραφίες υπαίθριων τοπίων, και τα συναφή είναι απλά έργα τέχνης. Συμφωνώ...απόλυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 17 Απριλίου 2018 #4 Share 17 Απριλίου 2018 πριν 22 ώρες, το μέλος Χρήστος έγραψε: Για εμένα αυτά είναι ενυδρεία (με βάση την δικιά μου αισθητική), δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα βιοτοπικά αλλά να αντιπροσωπεύουν κομμάτια φύσης. Τα άλλα ενυδρεία τύπου Αμάνο, μικρογραφίες υπαίθριων τοπίων, και τα συναφή είναι απλά έργα τέχνης. Αρα ανάλογα με το τι ενυδρείο έχουμε χωριζομαστε σε χομπίστες και καλλιτέχνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 17 Απριλίου 2018 Author #5 Share 17 Απριλίου 2018 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Αρα ανάλογα με το τι ενυδρείο έχουμε χωριζομαστε σε χομπίστες και καλλιτέχνες. Υπάρχει και η τρίτη κατηγορία που θαυμάζει τις άλλες δύο και χαίρεται τα ενυδρεία της!!!! Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2018 - Chocolate_Puma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος