Siempre 15 Απριλίου 2018 #1 Share 15 Απριλίου 2018 (edited) Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα fish only 200L που τρέχει περίπου 14 χρόνια με έναν Ηνίοχο μέσα και έναν Ναύαρχο περίπου 11-12 ετών. Η απορία-σκέψη μου είναι καταρχάς, αν είναι εφικτό να μετατραπεί το ενυδρείο σε γλυκού νερού και αν και εφόσον γίνεται, πόσο δύσκολο θα είναι. Φαντάζομαι η γυάλα με νερό, ξύδι και υπομονή καθαρίζεται μια χαρά. Τα φίλτρα όμως; Ακούω γνώμες ή ανάλογες εμπειρίες αν υπάρχουν. Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2018 - Siempre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Απριλίου 2018 #2 Share 15 Απριλίου 2018 βασικά πρέπει να μας πεις πως ειναι το ενυδρειο και τι φιλτρα εχει. Ειναι με sump?, τι ειδους φιλτρα εχει ? κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siempre 15 Απριλίου 2018 Author #3 Share 15 Απριλίου 2018 Όχι δεν υπάρχει sump. 2 εξωτερικά φίλτρα μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 15 Απριλίου 2018 #4 Share 15 Απριλίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Siempre έγραψε: Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα fish only 200L που τρέχει περίπου 14 χρόνια με έναν Ηνίοχο μέσα και έναν Ναύαρχο περίπου 11-12 ετών. Η απορία-σκέψη μου είναι καταρχάς, αν είναι εφικτό να μετατραπεί το ενυδρείο σε γλυκού νερού και αν και εφόσον γίνεται, πόσο δύσκολο θα είναι. Φαντάζομαι η γυάλα με νερό, ξύδι και υπομονή καθαρίζεται μια χαρά. Τα φίλτρα όμως; Ακούω γνώμες ή ανάλογες εμπειρίες αν υπάρχουν. Παει ρε Γιώργη;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siempre 15 Απριλίου 2018 Author #5 Share 15 Απριλίου 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος gifil έγραψε: Παει ρε Γιώργη;;;;;; Γιάννη κομπλέ είναι ακόμα. Απλά το σκέφτομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Απριλίου 2018 #6 Share 15 Απριλίου 2018 Δυστυχώς φίλε δεν αλλάζει! Αν ποτίσει το αλάτι δεν φεύγει! Άσε τα ζωντανά μέσα και άσε τα γλυκαναλατα ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 16 Απριλίου 2018 #7 Share 16 Απριλίου 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος fishbone! έγραψε: Δυστυχώς φίλε δεν αλλάζει! Αν ποτίσει το αλάτι δεν φεύγει! Άσε τα ζωντανά μέσα και άσε τα γλυκαναλατα ! +1000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος