gmarbel 12 Απριλίου 2018 #1 Share 12 Απριλίου 2018 καλησπέρα, Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο αλάτι? Pure Ocean Expert Reef Salt της Prodibio Έχω χρησιμοποιήσει το tropic marin pro reef με καλή εντύπωση και το aquoforest reef salt με ενδιασμούς Θέλω να πάρω νέο κουβά και ψάχνομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 12 Απριλίου 2018 #2 Share 12 Απριλίου 2018 γιατί θες να αλλάξεις από tropic marin pro reef ? για λόγους πειραματισμού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 12 Απριλίου 2018 Author #3 Share 12 Απριλίου 2018 τώρα έχω της aquaforest.παλιοτερα είχα το tropic. έλεγα να το δοκιμάσω αλλίως θα παω σε tropic ξανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 12 Απριλίου 2018 #4 Share 12 Απριλίου 2018 τώρα έχω της aquaforest.παλιοτερα είχα το tropic. έλεγα να το δοκιμάσω αλλίως θα παω σε tropic ξανάΜπες στην σελίδα της prodibio και δες τιμές μαγνησίου, ασβεστίου και kh και αν σου κάνουν δοκίμασε το.Εγω που τις είδα δεν μου άρεσαν.Προτιμω redsea απλόΣτάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 12 Απριλίου 2018 Author #5 Share 12 Απριλίου 2018 τις είδα.. απο εμπειρία ρώταω για καποίον που το έχει χρησιμοποιήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος