ilias_p 8 Απριλίου 2018 #1 Share 8 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά! Ειμαι έτοιμος να ξεκινήσω με dry start το ενυδρειο μου. Προκειτε για 170 λίτρα καθαρά diy rimless.. Παράλληλα συλλέγω και τον απαραίτητο εξοπλισμό! Οταν είμαι έτοιμος θα κάνω και αναλυτική παρουσίαση! καλως σας βρήκα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Απριλίου 2018 #2 Share 8 Απριλίου 2018 Καλώς όρισες. Περιμένουμε τη συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantinos_S 8 Απριλίου 2018 #3 Share 8 Απριλίου 2018 Γειά σου και καλώς όρισες! Αναμένουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Απριλίου 2018 #4 Share 8 Απριλίου 2018 με το καλό και περιμένουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 9 Απριλίου 2018 #5 Share 9 Απριλίου 2018 πριν 14 ώρες, το μέλος ilias_p έγραψε: Καλησπέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά! Ειμαι έτοιμος να ξεκινήσω με dry start το ενυδρειο μου. Προκειτε για 170 λίτρα καθαρά diy rimless.. Παράλληλα συλλέγω και τον απαραίτητο εξοπλισμό! Οταν είμαι έτοιμος θα κάνω και αναλυτική παρουσίαση! καλως σας βρήκα! Τις πετρες τις αγορασες ή τις ειχες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias_p 9 Απριλίου 2018 Author #6 Share 9 Απριλίου 2018 Τις αγόρασα. Δεν είχα τίποτα καθώς είναι η πρώτη μου προσπάθεια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 9 Απριλίου 2018 #7 Share 9 Απριλίου 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος ilias_p έγραψε: Τις αγόρασα. Δεν είχα τίποτα καθώς είναι η πρώτη μου προσπάθεια! Απο ιντερνετ? Ακριβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias_p 9 Απριλίου 2018 Author #8 Share 9 Απριλίου 2018 Οχι από φυσικό κατάστημα στην Κηφισιά. Περιπου 20€ για 30 κιλά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 9 Απριλίου 2018 #9 Share 9 Απριλίου 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος ilias_p έγραψε: Οχι από φυσικό κατάστημα στην Κηφισιά. Περιπου 20€ για 30 κιλά Σε ευχαριστω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgis 9 Απριλίου 2018 #10 Share 9 Απριλίου 2018 Καλως ηρθες ! καλα το πας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος