Γιώργος Ζαφ. 22 Μαρτίου 2018 #1 Share 22 Μαρτίου 2018 Το θέμα δημιουργήθηκε για να αναφέρω και να μου πείτε τη γνώμη σας για μερικές παραλήψεις ή λάθη που έχουν ορισμένα προΪόντα: 1) Τα Aquili Water Conditioner και Aquili Fertilizer δεν αναφέρουν πουθενά ημερομηνία λήξης ή παραγωγής. Σημαίνει κάτι αυτό; 2) Πολλές τροφές ψαριών(της JBLγια παράδειγμα) λένε ταΪστε τα ψάρια 1 με 2 φορές τη μέρα όση ποσότητα μπορούν να καταναλώσουν μέσα σε λίγα λεπτά. Στη πραγματικότητα όμως, τα ψάρια που είναι λαίμαργα δε μπορούν να φάνε σε μερικά λεπτά υπερβολική ποσότητα τροφής; 3) Το βιολογικό υλικό που αγόρασα (sera biopur), δεν έχει καθόλου οδηγίες χρήσης.. Πιο παλιά που είχα ρωτήσει τι συντήρηση θέλει, αν θυμάμαι καλά μου απάντησαν: Πλύσιμο με νερό του ενυδρείου και αντικατάσταση τα φθαρμένα κομμάτια. Δηλαδή έστω ότι δε χαλάει τίποτα...τότε δε χρειάζεται ποτέ αντικατάσταση των υλικών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Μαρτίου 2018 #2 Share 22 Μαρτίου 2018 πριν 24 λεπτά, το μέλος Γιώργος Ζαφ. έγραψε: Το θέμα δημιουργήθηκε για να αναφέρω και να μου πείτε τη γνώμη σας για μερικές παραλήψεις ή λάθη που έχουν ορισμένα προΪόντα: 1) Τα Aquili Water Conditioner και Aquili Fertilizer δεν αναφέρουν πουθενά ημερομηνία λήξης ή παραγωγής. Σημαίνει κάτι αυτό; 2) Πολλές τροφές ψαριών(της JBLγια παράδειγμα) λένε ταΪστε τα ψάρια 1 με 2 φορές τη μέρα όση ποσότητα μπορούν να καταναλώσουν μέσα σε λίγα λεπτά. Στη πραγματικότητα όμως, τα ψάρια που είναι λαίμαργα δε μπορούν να φάνε σε μερικά λεπτά υπερβολική ποσότητα τροφής; 3) Το βιολογικό υλικό που αγόρασα (sera biopur), δεν έχει καθόλου οδηγίες χρήσης.. Πιο παλιά που είχα ρωτήσει τι συντήρηση θέλει, αν θυμάμαι καλά μου απάντησαν: Πλύσιμο με νερό του ενυδρείου και αντικατάσταση τα φθαρμένα κομμάτια. Δηλαδή έστω ότι δε χαλάει τίποτα...τότε δε χρειάζεται ποτέ αντικατάσταση των υλικών; 1)Τα aquaili ειναι τα φθηνοτερα και μη αξιοπιστα, απο οσο γνωρισω ως προς τα τεστακια, δεν προκειτε να δοκιμασω καν λιπασματα τους. 2)Και να φανε λιγο παραπανω , δεν τρεχει κατι... Συνηθως η τροφη μενει αφαγωτη αφου διασκορπιζεται σε ολο το ενυδρειο... 3) Δεν εχω αλλαξει ποτε βιολογικο , ουτε συμπληρωσα απο αυτα που ειχε το φιλτρο εδω και 7 χρόνια... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος