Pantelis Christofis 20 Μαρτίου 2018 #1 Share 20 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, μεσα απο κουβεντα που ειχα με εναν φιλο κατεληξα να εχω ενα δευτερο ενυδρειο 120 λιτρων... Αυτη την στιγμη ειναι αδειο απο τα παντα και το καθαριζω γιατι ηταν χρονια σε αποθηκη..!! Θελω λοιπον να μου δωσετε καμια γνωμη για ψαροσυνθεση , σκεφτομαι γκαπυ γτ ζηκεψα απο τις γεννες του αδελφου μου, αλλα δεν ειμαι κολλημενος με αυτα , οπως και φυτα..!! ** περισσοτερες πληροφοριες δεν ξερω για φιλτρο κλπ γιατι ακομα τα ψαχνουμε στην αποθηκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
elkaranasos 21 Μαρτίου 2018 #2 Share 21 Μαρτίου 2018 Για αφρικανικο με pseudotropheus saulosi τι θα ελεγες;;;...αααλλλο επιπεδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 21 Μαρτίου 2018 #3 Share 21 Μαρτίου 2018 πριν 14 ώρες, το μέλος Pantelis Christofis έγραψε: Καλησπέρα, μεσα απο κουβεντα που ειχα με εναν φιλο κατεληξα να εχω ενα δευτερο ενυδρειο 120 λιτρων... Αυτη την στιγμη ειναι αδειο απο τα παντα και το καθαριζω γιατι ηταν χρονια σε αποθηκη..!! Θελω λοιπον να μου δωσετε καμια γνωμη για ψαροσυνθεση , σκεφτομαι γκαπυ γτ ζηκεψα απο τις γεννες του αδελφου μου, αλλα δεν ειμαι κολλημενος με αυτα , οπως και φυτα..!! ** περισσοτερες πληροφοριες δεν ξερω για φιλτρο κλπ γιατι ακομα τα ψαχνουμε στην αποθηκη Εδώ έκανες το λάθος Σε 120 λίτρα μπορείς να βάλεις πολλά είδη ψαριών (όχι όλα μαζί φυσικά) όποτε η προτάσεις μπορεί να πέσουν βροχή και στο τέλος να μπερδευτείς, οπότε ξεδιάλυνε το τοπίο τη θέλεις, κοπαδόψαρα γατόψαρα, ζωοτόκο, κιχλίδες, κιχλίδες αφρική, λαβυρινθόψαρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis Christofis 21 Μαρτίου 2018 Author #4 Share 21 Μαρτίου 2018 Για αυτο ειπα να ακουσω προτασεις για να κατασταλαξω καπου...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος