Γιώργος Ζαφ. 20 Μαρτίου 2018 #1 Share 20 Μαρτίου 2018 Σκοπεύω να αγοράσω μία κατάλληλη λάμπα για το φυτεμένο μου ενυδρείο και θέλω βοήθεια. Γίνεται να την αγοράσω από κατάστημα με ηλεκτρικά είδη; (επειδή μου είναι πιο εύκολο να την πάρω από εκεί). Αν ναι, τι πρέπει να προσέξω ώστε να μην καταλήξω πάλι με λάθος λάμπα; Μου έχουν πει κάτι για 6500 K. Αρκεί μόνο αυτό το χαρακτηριστικό για να ικανοποιούνται τα χαμηλών απαιτήσεων φυτά που έχω; Ελπίζω να μη σας κούρασα και να μου απαντήσετε στις ερωτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Μαρτίου 2018 #2 Share 20 Μαρτίου 2018 πριν 11 λεπτά, το μέλος Γιώργος Ζαφ. έγραψε: Σκοπεύω να αγοράσω μία κατάλληλη λάμπα για το φυτεμένο μου ενυδρείο και θέλω βοήθεια. Γίνεται να την αγοράσω από κατάστημα με ηλεκτρικά είδη; (επειδή μου είναι πιο εύκολο να την πάρω από εκεί). Αν ναι, τι πρέπει να προσέξω ώστε να μην καταλήξω πάλι με λάθος λάμπα; Μου έχουν πει κάτι για 6500 K. Αρκεί μόνο αυτό το χαρακτηριστικό για να ικανοποιούνται τα χαμηλών απαιτήσεων φυτά που έχω; Ελπίζω να μη σας κούρασα και να μου απαντήσετε στις ερωτήσεις. το ειχαμε συζητησει σε αλλο θεμα.(λαμπες φθοριου; led; PL;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Ζαφ. 21 Μαρτίου 2018 Author #3 Share 21 Μαρτίου 2018 πριν 18 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: το ειχαμε συζητησει σε αλλο θεμα.(λαμπες φθοριου; led; PL;) οκ. Είδα και το θέμα του Χρήστου: O Φωτισμός Του Φυτεμένου Ενυδρείου ...Πολύ κατατοπιστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Μαρτίου 2018 #4 Share 21 Μαρτίου 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Γιώργος Ζαφ. έγραψε: οκ. Είδα και το θέμα του Χρήστου: O Φωτισμός Του Φυτεμένου Ενυδρείου ...Πολύ κατατοπιστικό Οντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος