ΝΙΚΟΛΑΚΙΣ 20 Μαρτίου 2018 Author #51 Share 20 Μαρτίου 2018 (edited) Το καινούριο φίλτρο είδη το δούλευα ένα μήνα στο παλιό μου ενυδρείο και είχα βάλει υλικά (μπόλι όπως λέγετε τελικά χαχχα χωρίς να το ξέρω ) από το πιο παλιό μου φίλτρο το πιο μικρό και δεν είχα πρόβλημα κανένα στα ψάρια τωρα που έστησα το καινούριο ενυδρείο έβαλα το νέο στρωμένο φίλτρο και νερό από το παλιό ενυδρείο αλλά και βακτήρια ,για να έχω βακτήρια αμέσως και αποικίες τώρα τι λάθος έκανα δεν ξέρω . Τέλος πάντων σε ευχαριστώ για το μπόλι εννοείται τα μεταφορικά δικά μου ΣΑΙΛΑΚΗΣ Νικος φλωρινα να είσαι καλά Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2018 - ΝΙΚΟΛΑΚΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 21 Μαρτίου 2018 #52 Share 21 Μαρτίου 2018 Τα τεστ πετάξετα.αν μπορείς βρες prime αντιχλωριο κ ρίξε διπλή ποσότητα.αλλαγες μέχρι να έρθει το μπολι του φίλου.ταισμα ελάχιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΛΑΚΙΣ 21 Μαρτίου 2018 Author #53 Share 21 Μαρτίου 2018 (edited) πριν 48 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Τα τεστ πετάξετα.αν μπορείς βρες prime αντιχλωριο κ ρίξε διπλή ποσότητα.αλλαγες μέχρι να έρθει το μπολι του φίλου.ταισμα ελάχιστο. Είδη έχω παραγγείλει το prime το μπόλι μάλλον σήμερα . Μόλις το βάλω σταματάω τις αλλαγές νερού ;να πάρω κάποιο άλλο σκεύασμα να ρίξω άμεσα αμωνία νιτρικά ;είδη έχω αλλάξει 65 λίτρα από τα 250 που έχω σύνολο μέσα σε τρεις αλλαγές ,ποσό να αλλάξω το 100% μέχρι αύριο ;τώρα αλλάζω αλλά 20 λίτρα δηλαδή σύνολο 85 λίτρα Έγινε επεξεργασία 21 Μαρτίου 2018 - ΝΙΚΟΛΑΚΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 7 Απριλίου 2018 #54 Share 7 Απριλίου 2018 On 21.03.2018 at 4:09 ΜΜ, το μέλος ΝΙΚΟΛΑΚΙΣ έγραψε: Είδη έχω παραγγείλει το prime το μπόλι μάλλον σήμερα . Μόλις το βάλω σταματάω τις αλλαγές νερού ;να πάρω κάποιο άλλο σκεύασμα να ρίξω άμεσα αμωνία νιτρικά ;είδη έχω αλλάξει 65 λίτρα από τα 250 που έχω σύνολο μέσα σε τρεις αλλαγές ,ποσό να αλλάξω το 100% μέχρι αύριο ;τώρα αλλάζω αλλά 20 λίτρα δηλαδή σύνολο 85 λίτρα Πως παει; Κατεβηκε NO2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΛΑΚΙΣ 7 Απριλίου 2018 Author #55 Share 7 Απριλίου 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Πως παει; Κατεβηκε NO2; Ναι τέλεια μόλις σήμερα έκανα τεστ NO2=0 Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος