Elef3004 15 Μαρτίου 2018 #1 Share 15 Μαρτίου 2018 Γεια σας και καλώς σας βρήκα!Μήπως ξέρετε απο που μπορω να παραγγειλω τεστ ενυδρείου (kit κατα προτιμηση),είτε απο εξωτερικο είτε απο Ελλάδα;Κάτι αξιόπιστο το οποίο ίσως κάποιος απο εσας να το έχει κιόλας.Σε τιμή γύρω στα 40€ ή πιο κάτω.Γιατί αν είναι να τα αγοράσω ξεχωριστά καταλαβενετε ότι δεν με πολύ συμφέρει.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 15 Μαρτίου 2018 #2 Share 15 Μαρτίου 2018 Δεν ξέρω αν το έχεις δει αλλά υπάρχει ένα kit στις αγγελίες στην ενότητα του εξοπλισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 15 Μαρτίου 2018 #3 Share 15 Μαρτίου 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος Sriz έγραψε: Δεν ξέρω αν το έχεις δει αλλά υπάρχει ένα kit στις αγγελίες στην ενότητα του εξοπλισμού. Ειναι για γλυκού νερού όμως. Δεν ξέρω αν σου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elef3004 15 Μαρτίου 2018 Author #4 Share 15 Μαρτίου 2018 Ειναι για γλυκού νερού όμως. Δεν ξέρω αν σου κάνει. Για γλυκού νερού ψάχνω,αλλά οχι άμεσα. Κάνω απλως την έρευνα μου και προετοιμαζομαι. Γιατί θα πάρω το ενυδρείο το φθινοπωρο μαζί με τα φυτά και τα τεστ και μετά απο κανένα μήνα θα αρχίζω να βάζω ψαράκια....Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος