Stavros22 11 Μαρτίου 2018 #1 Share 11 Μαρτίου 2018 Γεια σας παιδιά, λοιπόν ήθελα να καθαρίσω ένα παλιό 20 λίτρο ενυδρείο που είχα και επειδή είχε πολλά αλάτα που δεν έβγαιναν είπα να δοκιμάσω ξύδι σχεδόν έφυγαν άλλη είναι η απορία μου όμως αφού το ξέπλυνα 2 φορές εμένα ακόμα μου μυρίζει το ξύδι μέσα... και αναρωτιέμαι αν θα δημιουργήσει πρόβλημα όταν βάλω νερό μέσα και αρχίσω την διαδικασία στρώσιματος κ.λ.π Αν ξέρει κάποιος ας μου πει ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 11 Μαρτίου 2018 #2 Share 11 Μαρτίου 2018 Μπα δεν θα εχεις κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros22 11 Μαρτίου 2018 Author #3 Share 11 Μαρτίου 2018 Ααα το μόνο που ξέχασα να πω είναι ότι το ξύδι ήταν λευκό ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 11 Μαρτίου 2018 #4 Share 11 Μαρτίου 2018 πριν 31 λεπτά, το μέλος Stavros22 έγραψε: Ααα το μόνο που ξέχασα να πω είναι ότι το ξύδι ήταν λευκό ευχαριστω η μυρωδια θα φυγει σε 2-3 μερες το πολυ, και εγω με ξυδι καθαριζω τα αλατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 11 Μαρτίου 2018 #5 Share 11 Μαρτίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Stavros22 έγραψε: Γεια σας παιδιά, λοιπόν ήθελα να καθαρίσω ένα παλιό 20 λίτρο ενυδρείο που είχα και επειδή είχε πολλά αλάτα που δεν έβγαιναν είπα να δοκιμάσω ξύδι σχεδόν έφυγαν άλλη είναι η απορία μου όμως αφού το ξέπλυνα 2 φορές εμένα ακόμα μου μυρίζει το ξύδι μέσα... και αναρωτιέμαι αν θα δημιουργήσει πρόβλημα όταν βάλω νερό μέσα και αρχίσω την διαδικασία στρώσιματος κ.λ.π Αν ξέρει κάποιος ας μου πει ευχαριστώ Γεμισε το με σκετο νερο για ενα 24ωρο .. Ετσι θα φυγει η μυρωδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος