peetchy 28 Φεβρουαρίου 2018 Author #26 Share 28 Φεβρουαρίου 2018 (edited) Έψαξα τα περσινά μηνύματα εδώ μέσα και βρήκα πως μου είχαν πει πως η χελώνα που έχω είναι Reeves. Το έβαλα και στο νέο θέμα που ανοίξατε χθες. Η αλήθεια είναι πως στις φωτό στο web μοιάζουν πολύ με τη δική μου. Αλλά δεν είμαι 100% γνώστης http://www.reptilesmagazine.com/Care-Sheets/Reeves-Turtle-Care-Sheet/ Έγινε επεξεργασία 28 Φεβρουαρίου 2018 - peetchy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 28 Φεβρουαρίου 2018 #27 Share 28 Φεβρουαρίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος peetchy έγραψε: Έψαξα τα περσινά μηνύματα εδώ μέσα και βρήκα πως μου είχαν πει πως η χελώνα που έχω είναι Reeves. Το έβαλα και στο νέο θέμα που ανοίξατε χθες. Η αλήθεια είναι πως στις φωτό στο web μοιάζουν πολύ με τη δική μου. Αλλά δεν είμαι 100% γνώστης http://www.reptilesmagazine.com/Care-Sheets/Reeves-Turtle-Care-Sheet/ Οντως reeves πρεπει να ειναι, λιγο που κοιταξα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Alexandropoulos 28 Φεβρουαρίου 2018 #28 Share 28 Φεβρουαρίου 2018 ONTΩς! ,,μοιαζει πολυ κ σ αυτην που εδειξα αλλα κ στην reeves! τωρα τι να σου πω..,τις ξανακοιταω κ τις 2 παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peetchy 28 Φεβρουαρίου 2018 Author #29 Share 28 Φεβρουαρίου 2018 Είδα αυτή που έβαλες αλλά η reeves έχει πιο πολλά κοινά όπως τη βλέπω. Μου φαίνεται ολόιδια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιωάννα Καλομοίρα Προκοπίου 1 Οκτωβρίου #30 Share 1 Οκτωβρίου On 25/2/2018 at 10:21 ΜΜ, το μέλος peetchy έγραψε: Οι διαχειριστές ας σβήσουν το προηγούμενο μήνυμά μου. Έχω κάποια θέματα προσωπικά και το ότι χάλασε το φίλτρο μου είναι η αφορμή να δώσω την χελώνα σε όποιον τη θέλει Είναι υγιέστατη και την προσέχω σαν τα μάτια μου Μένω Χαλάνδρι αλλά μπορώ να τη πάω όπου χρειάζεται στην Αττική. Σε λίμνη ή ενυδρείο. Ενδιαφέρεται κάποιος; Καλησπέρα σας. Επειδή τώρα είδα την αγγελία σας,να φανταστώ ότι την έχετε δώσει την χελώνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος