panagiotis_dms 23 Φεβρουαρίου 2018 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα, Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκεφτει κατι παρομοιο στο παρελθον αλλα πειτε το συνηθεια η οπως θελετε αλλα οταν κανω δουλειες στο σπιτι η στο δωματιο, μου αρεσει να βαζω μουσικη απο τα ηχεια του υπολογιστη. (ενταξει δεν μιλαμε να τριζουν τα τζαμια αλλα κατι χαλαρο οπως house κτλπ, χαλαρα μπιτακια του μπιτσομπαρου δηλαδη ). Υπαρχει περιπτωση κατι τετοιο να στρεσαρει τα ψαρια η ακομα και να δημιουργει παραπανω κινητικοτητα δηλαδη.... να τους αρεσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 24 Φεβρουαρίου 2018 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2018 Ζήτημα γούστου. Τα δικά μου ακούνε Heavy Metal και τους αρέσει. Τρομάζουν μόνο αν πέφτει καμιά κλωτσιά/γροθιά στο τραπέζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 24 Φεβρουαρίου 2018 Author #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2018 αμα παιζεις και heavy metal και υπαρχει ανταποκριση τοτε λεω να δοκιμασω και κανα λαικο για τον μονομαχο μου σε φαση "οτι αγαπαω εγω πεθαινει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 24 Φεβρουαρίου 2018 #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2018 (edited) Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στη συμπεριφορά ρε παιδιά, ακόμα και σε υψηλή ένταση. Έξω από τη γυάλα να λυσσάνε οι metallica και οι δίσκοι στη νιρβάνα τους. Έχω παρατηρήσει όμως τινάγματα βλέποντας κάποια ταινία, σε κανονική ένταση ήχου, και με αιτία όχι τόσο δυνατό θόρυβο, αλλά σίγουρα σημείο που έχει φόρτιση και είναι ξαφνικό. Πιθανότατα πρόκειται για σύμπτωση και δε θέλησα να το σκεφτώ παραπάνω, γιατί το μυαλό μου πήγε σε ενέργειες και σε σχέση με εμάς που βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο. Μη το κάψουμε κι άλλο... Πάντως αν έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο... Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2018 - kadmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24 Φεβρουαρίου 2018 #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, το μέλος kadmos έγραψε: Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στη συμπεριφορά ρε παιδιά, ακόμα και σε υψηλή ένταση. Έξω από τη γυάλα να λυσσάνε οι metallica και οι δίσκοι στη νιρβάνα τους. Έχω παρατηρήσει όμως τινάγματα βλέποντας κάποια ταινία, σε κανονική ένταση ήχου, και με αιτία όχι τόσο δυνατό θόρυβο, αλλά σίγουρα σημείο που έχει φόρτιση και είναι ξαφνικό. Πιθανότατα πρόκειται για σύμπτωση και δε θέλησα να το σκεφτώ παραπάνω, γιατί το μυαλό μου πήγε σε ενέργειες και σε σχέση με εμάς που βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο. Μη το κάψουμε κι άλλο... Και δίσκοι και νιρβάνα στους ηχους σημαίνει καμια επαφη.... Τα τινάγματα όμως στην ταινία μηπως οφείλονταν σε απότομη αλλαγή φωτός-σκοταδιου στην οθόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 24 Φεβρουαρίου 2018 Author #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2018 για δειτε και αυτο.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 24 Φεβρουαρίου 2018 #7 Share 24 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω ποιες δονήσεις φτάνουν στο νερό μέσα από το 12άρι τζάμι, αλλά σίγουρα "ακούγονται" περισσότερο απ' ότι στον αέρα. Παρασκευά γενικώς δεν είμαι περισσότερο προσεκτικός με τους δίσκους απ' ότι με τα άλλα ψάρια, τόσο στους θορύβους όσο και στις κινήσεις μου. Και αυτό το κάνω από επιλογή. Τα ψάρια δεν τρομάζουν γενικώς και νομίζω ότι νοιώθουν αρκετά ασφαλή. Όποιες διαφορές στο περιβάλλον ή στην οθόνη στον τομέα φως ή ήχος, δεν ήταν ποτέ αξιοσημείωτες. Και επειδή το έχω παρατηρήσει κάποιες φορές σε διάστημα ετών, μου κίνησε και την περιέργεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 24 Φεβρουαρίου 2018 #8 Share 24 Φεβρουαρίου 2018 εγω πάντως τη μουσική στο σπιτι δεν τη σταματάω οτι και να γίνει. ειναι η κόκκινη γραμμή μου.... προτιμώ να ξεστησω τα ενυδρεία. (έβαλα και τριπλά τζάμια στα παράθυρα για να μην ενοχλώ έξω). οχι οτι εχω παρατηρήσει πρόβλημα εδώ και τόσα χρόνια. σπάνια ειχα θανάτους μεχρι να μου χαλάσει κάνα δυο φορές η ρύθμιση του co2 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 24 Φεβρουαρίου 2018 #9 Share 24 Φεβρουαρίου 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος kadmos έγραψε: Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στη συμπεριφορά ρε παιδιά, ακόμα και σε υψηλή ένταση. Έξω από τη γυάλα να λυσσάνε οι metallica και οι δίσκοι στη νιρβάνα τους. Έχω παρατηρήσει όμως τινάγματα βλέποντας κάποια ταινία, σε κανονική ένταση ήχου, και με αιτία όχι τόσο δυνατό θόρυβο, αλλά σίγουρα σημείο που έχει φόρτιση και είναι ξαφνικό. Πιθανότατα πρόκειται για σύμπτωση και δε θέλησα να το σκεφτώ παραπάνω, γιατί το μυαλό μου πήγε σε ενέργειες και σε σχέση με εμάς που βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο. Μη το κάψουμε κι άλλο... Πάντως αν έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο... Οι δίσκοι προτιμούν Nirvana Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 24 Φεβρουαρίου 2018 #10 Share 24 Φεβρουαρίου 2018 Μπα, είναι πιο ζεν κατάσταση οι δίσκοι. Από τον πολύ διαλογισμό το έχουν πάθει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
africa tender 17 Ιουνίου 2018 #11 Share 17 Ιουνίου 2018 σε ολα τα ψαρια αρεσει ο πλαγιος β.ακομα τους αρεσει η απαλη μουσικη.αρκει να ειναι διαχυτη στο χωρο,και οχι πολλα db.στο κατω-κατω της γραφης,ηρεμει και εμας τους ιδιους!οσον αφορα το heavy metal,μπορειτε να το απολαμβανετε με την πορτα κλειστη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος