Jump to content

Φίλτρο για ενυδρείο 105 λίτρων

odim

Recommended Posts

Γεια σου φιλε μου. Εξαρταται απο τι ψαρια θες να βαλεις αλλα και τις ρουτινες σου, δηλαδη αλλαγες νερου και καθαρισμα φιλτρων. Προσωπικα θα πηγαινα σε ενα εξωτερικο. Και δεν βρεχεις συνεχως τα χερια σου, και περισσοτερο χωρο θα εχεις για υλικα και δεν θα χασεις λιτρα απο το ενυδρειο σου. Σαν κανονα εχε στο μυαλο σου να ανακυκλωνει 4-5 φορες τα λιτρα του ενυδρειου σου, στην προκειμενη περιπτωση περιπου 500 λιτρα, αλλα και να εχει επαρκη χωρο για βιολογικο υλικο. Τι ψαρια σκεφτεσαι?

πριν 10 λεπτά, το μέλος Oresths_S έγραψε:

Γεια σου φιλε μου. Εξαρταται απο τι ψαρια θες να βαλεις αλλα και τις ρουτινες σου, δηλαδη αλλαγες νερου και καθαρισμα φιλτρων. Προσωπικα θα πηγαινα σε ενα εξωτερικο. Και δεν βρεχεις συνεχως τα χερια σου, και περισσοτερο χωρο θα εχεις για υλικα και δεν θα χασεις λιτρα απο το ενυδρειο σου. Σαν κανονα εχε στο μυαλο σου να ανακυκλωνει 4-5 φορες τα λιτρα του ενυδρειου σου, στην προκειμενη περιπτωση περιπου 500 λιτρα, αλλα και να εχει επαρκη χωρο για βιολογικο υλικο. Τι ψαρια σκεφτεσαι?

εχω 4 χρυσοψαρα αλλα θα τα δωσω καποια στιγμη για να παρω guppy...

αυτο το φιλτρο ειναι καλο???

137028922.jpg

ποιο μοντελο ειναι το συγεκριμενο? δεν ειχα aquel ποτε, αλλα αυτο σαν φιλτρο diy μου κανει, τετοιο φτοιαχνεις και με μια αντλια και πλαστικο μπουκαλι <_<

πριν 1 λεπτό, το μέλος Oresths_S έγραψε:

ποιο μοντελο ειναι το συγεκριμενο? δεν ειχα aquel ποτε, αλλα αυτο σαν φιλτρο diy μου κανει, τετοιο φτοιαχνεις και με μια αντλια και πλαστικο μπουκαλι <_<

aquael asap 800

οπως προειπα δεν εχω εμπειρια απο την συγκεκριμενη μαρκα, σαν φιλτρο ειναι επαρκες για τα λιτρα σου. Κοιτα και το fluval 206

αν είναι το ίδιο άσε το καλύτερα,φτηνή επιλογή και αρκετά αξιόπιστη είναι το Dophin AS2208

http://www.petsupermarket.gr/8222/προϊόντα/εξωτερικό-φίλτρο-dophin-as2208.html

• Like 1

Εγω θα σου προτεινα εξωτερικο φιλτρο για εξοικονομηση χωρου.. Κατα τη γνωμη μου θα ηταν καλυτερα αν εβαζες κατι ποιο καλο και ας εδινες ενα 20 αρικο παραπανω 

https://www.aquavivere.gr/eksoplismos/exwterika-filtra/fluval-206?ref=bestprice.gr

Εγω θα παιρνα αυτο ! 

• Like 1

πριν 23 ώρες, το μέλος Oresths_S έγραψε:

Οντως !

πριν 6 ώρες, το μέλος odim έγραψε:

παρηγγειλα το SICCE SPACE EKO+ 300 ,είναι καλα τα sicce??? 

Μια χαρά είναι, και χαμηλής κατανάλωσης.:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...