anathema 11 Φεβρουαρίου 2018 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα. πρόκειται να τοποθετήσω ένα φιαλίδιο απιονισμού με τη σχετική ρητίνη στην αντίστροφη όσμωση.η απορία μου είναι αν θα πρέπει να μπεις πριν ή μετα την μεμβράνη. ετχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 11 Φεβρουαρίου 2018 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα φίλε μου εγώ την έχω στην έξοδο της όσμωσης νομίζω εκεί είναι το σωστό αλλά θα σου πούνε και οι πιο έμπειροι φιλικά Μιχάλης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 11 Φεβρουαρίου 2018 #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2018 πριν 35 λεπτά, το μέλος mixalisdarras92 έγραψε: Καλημέρα φίλε μου εγώ την έχω στην έξοδο της όσμωσης νομίζω εκεί είναι το σωστό αλλά θα σου πούνε και οι πιο έμπειροι φιλικά Μιχάλης Όπως τα λέει ο Μιχάλης. Η ριτηνη είναι το τελευταίο στάδιο. Φυσικά μετά την μεμβράνη! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 12 Φεβρουαρίου 2018 Author #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος