giorgosmarios 6 Φεβρουαρίου 2018 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2018 Αντε για μια ακομα συναντηση στις 10 του μηνος, στο γνωστο πλεον Flo Cafe Φαληρου. Ωρα προσελευσης 18.00 και μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Φεβρουαρίου 2018 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 Δεν θα γινει μαζι με την πιτα η συναντηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 7 Φεβρουαρίου 2018 #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 Φανταζομαι πως οποιος θελει μπορει να παει και για καφε στις 10/2 αφου ειναι γραμμενο και στις Μηνιαίες Συναντήσεις Aquazone 2018 Προσωπικα θα ερθω στην πιτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Φεβρουαρίου 2018 #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 Κι εμενα ετσι με βλεπω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIGERTRIGER 7 Φεβρουαρίου 2018 #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ επειδή έχω πάρει απουσίες θα είμαι στη συνάντηση και στην πίτα.... χρειάζομαι aquazone buffer για να έρθω στα ίσια μου. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 7 Φεβρουαρίου 2018 Author #6 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 Αν ειναι να μην γινει η συναντηση, ας γινει μια επισημη αναφορα για να γνωριζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 7 Φεβρουαρίου 2018 #7 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά η συνάντηση θα γίνει κανονικά το Σάββατο. Η πίτα είναι ανεξάρτητη από Αυτό! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 7 Φεβρουαρίου 2018 #8 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ μέσα είμαι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 7 Φεβρουαρίου 2018 #9 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέσα κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 7 Φεβρουαρίου 2018 #10 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 7 Φεβρουαρίου 2018 #11 Share 7 Φεβρουαρίου 2018 ΙΣΩΣ περάσω μια βόλτα να σας δω... πριν πάω να τραγουδήσω.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 8 Φεβρουαρίου 2018 #12 Share 8 Φεβρουαρίου 2018 Θα περασουμε και εμεις για καμια μπυριτσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 8 Φεβρουαρίου 2018 #13 Share 8 Φεβρουαρίου 2018 Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω καλά να περάσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Φεβρουαρίου 2018 #14 Share 8 Φεβρουαρίου 2018 Δυστυχώς ούτε και εγώ. Θα είμαι Αλεξανδρούπολη για δουλειά! Καλά να περάσετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 8 Φεβρουαρίου 2018 #15 Share 8 Φεβρουαρίου 2018 πριν 25 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Δυστυχώς ούτε και εγώ. Θα είμαι Αλεξανδρούπολη για δουλειά! Καλά να περάσετε! Να περάσεις να κάνεις μια τοπική συνάντηση του forum με τον αντιπροσωπο Αλεξανδρουπολεως @AGAPI7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 8 Φεβρουαρίου 2018 #16 Share 8 Φεβρουαρίου 2018 πριν 32 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Δυστυχώς ούτε και εγώ. Θα είμαι Αλεξανδρούπολη για δουλειά! Καλά να περάσετε! Όπα! Τι διαβάζουν τα όμορφα ματάκια μου; Πότε θα έρθεις κ για πόσο καιρό; Καλά που το είδε ο Karlos (Νίκος)! Δεν ξέρω τι θα κάνεις.. θα κανονίσεις να βρεθούμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Φεβρουαρίου 2018 #17 Share 8 Φεβρουαρίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Όπα! Τι διαβάζουν τα όμορφα ματάκια μου; Πότε θα έρθεις κ για πόσο καιρό; Καλά που το είδε ο Karlos (Νίκος)! Δεν ξέρω τι θα κάνεις.. θα κανονίσεις να βρεθούμε! Έχω μια ημερίδα στο Πανεπιστήμιο το Σάββατο. Φεύγω την Παρασκευή χαράματα και γυρνάω Κυριακή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 8 Φεβρουαρίου 2018 #18 Share 8 Φεβρουαρίου 2018 Έχω μια ημερίδα στο Πανεπιστήμιο το Σάββατο. Φεύγω την Παρασκευή χαράματα και γυρνάω Κυριακή. Σου στελνω πμ!Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 10 Φεβρουαρίου 2018 #19 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 Τι θα γίνει με την πάρτη σας; Ψυχή ακόμα δεν έχει έρθει. Αχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 10 Φεβρουαρίου 2018 #20 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 On 9/2/2018 at 12:59 ΠΜ, το μέλος fishbone! έγραψε: Έχω μια ημερίδα στο Πανεπιστήμιο το Σάββατο. Φεύγω την Παρασκευή χαράματα και γυρνάω Κυριακή. Ευχαριστώ Διονύση που ήρθες! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Κ μόνο που μου ανέβασες το ηθικό όσον αφορά την πορεία του ενυδρείου ήταν πάρα πάρα πολύ καλό! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Φεβρουαρίου 2018 #21 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 πριν 53 λεπτά, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Ευχαριστώ Διονύση που ήρθες! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Κ μόνο που μου ανέβασες το ηθικό όσον αφορά την πορεία του ενυδρείου ήταν πάρα πάρα πολύ καλό! Μπράβο στο @fishbone! γιατί το AQUAZONE είναι παντού σε όλη την ΕΛΛΆΔΑ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Φεβρουαρίου 2018 #22 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Ευχαριστώ Διονύση που ήρθες! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Κ μόνο που μου ανέβασες το ηθικό όσον αφορά την πορεία του ενυδρείου ήταν πάρα πάρα πολύ καλό! Η χαρά ήταν δικιά μου που σε γνώρισα και συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια σου! Τα υπόλοιπα στο θέμα σου ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 11 Φεβρουαρίου 2018 Author #23 Share 11 Φεβρουαρίου 2018 Αν και λιγοι, περασαμε ομορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 12 Φεβρουαρίου 2018 #24 Share 12 Φεβρουαρίου 2018 Εμείς σταθερή αξία έστω για ένα καφές ... οι υπόλοιποι χάσατε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelfish 13 Φεβρουαρίου 2018 #25 Share 13 Φεβρουαρίου 2018 Αν και ημασταν λιγοι περασαμε αρκετα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος