Thanos Markoglou 6 Φεβρουαρίου 2018 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα.εχω παρατηρήσει στο ενυδρειο μου πάνω στο τζαμί αυτά τα ασπρακια τα οποία δε πιάνονται ούτε τα νιώθω με το νύχι ούτε ξύνονται με τηλεκάρτα ή ξύστρα.μοιαζουν να είναι μέσα στο τζαμί.υπαρχει περίπτωση να παθενει κάτι το τζαμί εσωτερικά και να έχουμε κανα ατύχημα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Φεβρουαρίου 2018 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2018 Τι οργανισμους εχει μεσα το ενυδρειο? Και μια γενικη φωτογραφια ισως βοηθησει καλυτερα στην εκτιμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Markoglou 6 Φεβρουαρίου 2018 Author #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέσα έχω πλατυ,μολυ,neon tetra και σαλιγκάρια Melanoides Turbeculata.δεν είναι αυγά,και δεν αφαιρούνται με τίποτα.ειναι μέσα στο τζαμί.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Φεβρουαρίου 2018 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2018 Αν δεν κανω λαθος ειναι στο κεντρο του τζαμιου ψηλα και προς τα αριστερα.Αυτα τα σημαδια υπηρχαν εξ αρχης και δεν ειχε παρατηρηθει ή εμφανιστηκαν μετα? Το ενυδρειο εχει κοντρες? Αν κοιταξεις το μπορστινο τζαμι απο το πλαι φαινεται κυρτωση? Επισης στην δευτερη φωτο φαινονται πισω αριστερα επανω στην σιλικονη κατι ασπρα σημαδια.Αυτα τι ειναι? Φαινεται σαν να εχει σηκωθει η σιλικονη.απο κοντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Markoglou 6 Φεβρουαρίου 2018 Author #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2018 Το ενυδρειο το έχω 3 χρόνια.Τα σημάδια έχουν εμφανιστεί το τελευταίο μήνα σ’αυτα τα 3 σημεία.απο μακριά δε φαίνονται.κοντρα έχει μια στη μέση.αυτο με τη Κύρτωση θα το κοιτάξω οταν πάω σπίτι.αυτα τα άσπρα που βλέπεις πίσω αριστερά είναι κάτι αυτοκόλλητα που έχω βάλει από έξω γιατι έχω σημαδέψει τα λύτρα.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Markoglou 6 Φεβρουαρίου 2018 Author #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Φεβρουαρίου 2018 #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2018 Αν εμφανιστηκαν μετα και ειναι μεσα στο τζαμι ειναι προβλημμα.Για δες για την κυρτωση και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos Markoglou 6 Φεβρουαρίου 2018 Author #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2018 Το κοίταξα γύρω γύρω δεν έχει θέμα.ολα τα τζάμια είναι ίσια!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος