Jump to content

Περίεργα σημάδια στο τζάμι.

Recommended Posts

Καλημερα.εχω παρατηρήσει στο ενυδρειο μου πάνω στο τζαμί αυτά τα ασπρακια τα οποία δε πιάνονται ούτε τα νιώθω με το νύχι ούτε ξύνονται με τηλεκάρτα ή ξύστρα.μοιαζουν να είναι μέσα στο τζαμί.υπαρχει περίπτωση να παθενει κάτι το τζαμί εσωτερικά και να έχουμε κανα ατύχημα ;2e27c877694b519cf6e094dc99e4f6bb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τι οργανισμους εχει μεσα το ενυδρειο?

Και μια γενικη φωτογραφια ισως βοηθησει καλυτερα στην εκτιμηση.

Μέσα έχω πλατυ,μολυ,neon tetra και σαλιγκάρια Melanoides Turbeculata.δεν είναι αυγά,και δεν αφαιρούνται με τίποτα.ειναι μέσα στο τζαμί.7f8806ac2cc1ba818b6e9b18cbcda2ac.jpg

Αν δεν κανω λαθος ειναι στο κεντρο του τζαμιου ψηλα και προς τα αριστερα.Αυτα τα σημαδια υπηρχαν εξ αρχης και δεν ειχε παρατηρηθει ή εμφανιστηκαν μετα? Το ενυδρειο εχει κοντρες? Αν κοιταξεις το μπορστινο τζαμι απο το πλαι φαινεται κυρτωση? Επισης στην δευτερη φωτο φαινονται πισω αριστερα επανω στην σιλικονη κατι ασπρα σημαδια.Αυτα τι ειναι? Φαινεται σαν να εχει σηκωθει η σιλικονη.απο κοντα?

Το ενυδρειο το έχω 3 χρόνια.Τα σημάδια έχουν εμφανιστεί το τελευταίο μήνα σ’αυτα τα 3 σημεία.απο μακριά δε φαίνονται.κοντρα έχει μια στη μέση.αυτο με τη Κύρτωση θα το κοιτάξω οταν πάω σπίτι.αυτα τα άσπρα που βλέπεις πίσω αριστερά είναι κάτι αυτοκόλλητα που έχω βάλει από έξω γιατι έχω σημαδέψει τα λύτρα.

Αν εμφανιστηκαν μετα και ειναι μεσα στο τζαμι ειναι προβλημμα.Για δες για την κυρτωση και βλεπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...