apostolouap 3 Φεβρουαρίου 2018 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σας, χρησιμοποιώ για 1,5 μήνα co2 με μικρομετρικη της ista και παροχή αυτό το διάστημα σταθερά 55-58 bpm. Σήμερα κατά την συντήρηση μέτρησα 38 bpm χωρίς να έχει πειράχτει η μικρομετρικη. Για διάχυση χρησιμοποιώ έναν απλό κεραμικό διάχυτη επίσης της ista. Παίζει να χρειάζεται καθάρισμα? Αν χρειαζόταν καθάρισμα δεν θα είχε σταθερή ροή co2 αλλά μεγαλύτερες φυσαλλίδες? Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 3 Φεβρουαρίου 2018 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2018 Μηπως σου εχει πεσει η πιεση στην μπουκαλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolouap 3 Φεβρουαρίου 2018 Author #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, KostasGr said: Μηπως σου εχει πεσει η πιεση στην μπουκαλα; Νωρίς δεν είναι? 2kg σε 1,5 μήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 3 Φεβρουαρίου 2018 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα μου κράτησε ενάμιση χρόνο, με ηλεκτρονικά, δουλεύει με τα φώτα. Το όργανο τι σου δειχνει, είναι full πίεση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolouap 3 Φεβρουαρίου 2018 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, KostasGr said: Εμένα μου κράτησε ενάμιση χρόνο, με ηλεκτρονικά, δουλεύει με τα φώτα. Το όργανο τι σου δειχνει, είναι full πίεση; Έχει έναν μετρητή μόνον που δείχνει από 0-1500 psi και βρίσκεται στο 900. Νομίζω Κώστα πως αφορά πίεση εξοδου του regulator Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 3 Φεβρουαρίου 2018 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2018 Ε κι από εκεί καταλαβαίνεις, είναι σταθερό αυτό ή έχει πέσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolouap 3 Φεβρουαρίου 2018 Author #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, KostasGr said: Ε κι από εκεί καταλαβαίνεις, είναι σταθερό αυτό ή έχει πέσει; Το ίδιο είναι από τότε που το ξεκίνησα. Εν τω μεταξύ καθάρισα με χλωρίνη και τον diffuser μπας και είχε στουμπωσει αλλά οι φυσαλλίδες παρέμειναν χαμηλά. Περίεργο πάντως να μειωθεί έτσι ξαφνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 3 Φεβρουαρίου 2018 #8 Share 3 Φεβρουαρίου 2018 Το μανομετρο δείχνει την πίεση της μπουκάλας. Όχι εξόδου. (900psi θα είχε περάσει ο diffuser μεσα από το τζαμι) Κοντά στα 1000 ειναι γεμάτη. Η μικρομετρικη μπορεί να επηρεαστεί και από την θερμοκρασία καμία φορά ανάλογα κ με την ποιότητα της. Ξαναρυθμισε την και παρακολούθησε τις φυσαλίδες για κάνα δυο μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolouap 3 Φεβρουαρίου 2018 Author #9 Share 3 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, Antonis K said: Το μανομετρο δείχνει την πίεση της μπουκάλας. Όχι εξόδου. (900psi θα είχε περάσει ο diffuser μεσα από το τζαμι) Κοντά στα 1000 ειναι γεμάτη. Η μικρομετρικη μπορεί να επηρεαστεί και από την θερμοκρασία καμία φορά ανάλογα κ με την ποιότητα της. Ξαναρυθμισε την και παρακολούθησε τις φυσαλίδες για κάνα δυο μέρες. Σωστά Αντώνη, 900 psi περίπου 60 bar. Αν ήταν εξόδου τα λαστιχακια θα γινόντουσαν μπαλονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος