tuscani7 16 Μαρτίου 2018 #76 Share 16 Μαρτίου 2018 Ωραίο , πεντακάθαρο μπράβο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 16 Μαρτίου 2018 Author #77 Share 16 Μαρτίου 2018 15 hours ago, AGAPI7 said: Γιώργο άρχισε να γίνεται πολύ όμορφο! Εγώ όμως θα κατέβαζα πιο χαμηλά την καουλαστρεα κ θα έβαζα κανένα κλαδί εκεί για να δώσω ύψος! Κ εκείνο το fun worm, ή βάλε το σώμα του στην άμμο να μην φαίνεται ή βάλτο κάθετα στη φάτσα του ενυδρείου! Να φαίνεται μόνο η μούρη του μπροστά κ το σώμα του να είναι προς τα πίσω.. Όλα αυτά βέβαια σύμφωνα με τα δικά μου γούστα.. Τα δικά σου μπορεί να είναι διαφορετικά κ σίγουρα πρέπει να κάνεις αυτό που αρέσει σε σένα! Αγάπη σε ευχαριστώ πολύ..Την επόμενη φορά που θα βάλω τα χέρια μέσα θα πειραματιστώ σίγουρα λίγο με τον σπυρογράφο για καλύτερη τοποθέτηση αλλά για την caulastrea δε νομίζω να κάνω πολλά και γιατί μου αρέσει η αντλιθεση της εκεί που είναι αλλά κυρίως διότι είναι κολλημένη με κόλλα δυο στοιχείων και δεν θελω να την τραυματίσω.. 15 hours ago, Siempre said: Πολύ όμορφο Γιωργάρα! Άντε σε κανα μήνα και με ένα 500λιτρο! 13 hours ago, Mr.Puff said: Πολλά μπράβο φίλε. Κάθε φορά όλο και πιο όμορφο! Προς θεού μη το χαλάσεις όταν με το καλό κάνεις το μεγάλο. Βάλε και άλλα ζωάνθους! Ευχαριστώ Λουκά!! Ήδη έχω τρια είδη μέσα.. Θα τα δεις όταν θα αρχίσουν να φαίνονται οι αποικίες.. 13 hours ago, mixalisdarras92 said: Απλα υπερωχο γιωργο!!!! 13 hours ago, niknik said: Γιωργο.μια χαρά σε βρίσκω,συνέχισε έτσι. 11 hours ago, gifil said: Κουκλι είναι παναθεμα σε ρεεεεεεεεεεεε!!!! Να ερχεσαι πιο συχνα Αθήνα να παίρνεις πράγματα! Ευχαριστώ πολύ παίδες!! Ασχολούμε αρκετά και με ανταποδίδει προς το παρόν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 16 Μαρτίου 2018 Author #78 Share 16 Μαρτίου 2018 1 hour ago, tuscani7 said: Ωραίο , πεντακάθαρο μπράβο Σε ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 16 Μαρτίου 2018 #79 Share 16 Μαρτίου 2018 Γιώργο πολύ ωραίο φίλε! Να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 25 Μαρτίου 2018 Author #80 Share 25 Μαρτίου 2018 On 3/16/2018 at 10:18 AM, bbetta said: Γιώργο πολύ ωραίο φίλε! Να το χαίρεσαι! Ευχαριστώ Billάρα και συ τα δικά σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 25 Μαρτίου 2018 #81 Share 25 Μαρτίου 2018 Φιλε ηταν το πρωτο nano που εδειξα στη γυναικα μου και την επεισα να φτιαξουμε κι εμεις.Ευχαριστω και μπραβο! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 26 Μαρτίου 2018 Author #82 Share 26 Μαρτίου 2018 14 hours ago, rafael said: Φιλε ηταν το πρωτο nano που εδειξα στη γυναικα μου και την επεισα να φτιαξουμε κι εμεις.Ευχαριστω και μπραβο! Φιλαράκο μου σε ευχαριστώ πολύ για τα πολύ καλά σου λόγια, να ξέρεις μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω και να πηγαίνω πάντα προς το καλύτερο, όσο τέλοςπάντων μας αφήνει η θάλασσα γιαυτό γιατί είναι άβυσσος η ψυχή της και πρέπει να τη σεβόμαστε για να μας δίνει αυτά τα όμορφα οπτικά αποτελέσματα.. Εσύ θα έχεις και παραπάνω αρκετό χώρο απότι αυτό και θα σε μαγέψει, είσαι άνθρωπος που σου αρέσει αυτό που κάνεις και φαίνεται. Έχεις χρόνο μέχρι το φθινόπωρο σιγά σιγά να μαζέψεις τον εξοπλισμό σου για να μην σου φανούν και τα έξοδα.. Υπάρχουν πολύ όμορφα νάνο ενυδρεία στην αντίστοιχη κατηγορία. Και γω απο εκεί πήρα ιδέες.. Ξεκίνα το και εδώ είμαστε να μαθαίνουμε εμείς από σένα και συ από εμάς.ότι ερωτηση εχεις ρίξτην στο θέμα σου, μη κολλάς!! Και πάλι σε ευχαριστώ και καλή βδομάδα να έχουμε! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Απριλίου 2018 #83 Share 21 Απριλίου 2018 @Skoti τι νέα έχουμε κύριε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 24 Απριλίου 2018 Author #84 Share 24 Απριλίου 2018 Γεια σου Νικόλα, λόγω φόρτου εργασίας είμαι στο μπεκα βγεκα και τρέχω λιγάκι αλλά το ενυδρειάκι συνεχίζω να το προσέχω όπως το προσεχα.. Έχω ένα θετικό κι ένα αρνητικό..Το αρνητικό είναι οτι από κακό χειρισμό δικό μου και αμελεια ξέχασα να τροφοδοτήσω kh όταν έπρεπε και πήρε τον κατήφορο( σε αυτά τα λίτρα τα sps είναι τεράστια πρόκληση και γουστάρω.. ) και μου νέκρωσε σε κάποια σημεία στη βάση της η hystrix, αλλά σταθεροποιήθηκε και δεν συνεχίζει η νέκρωση μόλις συμπλήρωσα Kh. Το θετικό είναι οτι πέρασα στο στάδιο ανάπτυξης κοραλλίνης χωρίς να περάσω από καμία ''κακή'' άλγη και αυτό με μόνιμες αλλαγές 5 -7 λίτρων ανα 4-5 μέρες με 100% νερό α.ο., χωρίς σαμπ και χωρίς σκίμμερ με τροφοδοσία βακτηρίων σε κάθε αλλαγή καθώς επίσης ιχνοστοιχείων και reef complete.Που και που ρίχνω και λίγο reef buffer αν δω οτι το ph πάει να πέσει κάτω από το 8. Τώρα που τρέχει 4-5 μήνες πλέον μπορώ να πω οτι είναι ωραία εμπειρία και τα ψαράκια τα βλέπω μια χαρά χωρίς στρες λόγω χώρου..Ο αρσενικός ήδη καθαρίζει το μέρος κάτω από την εφύλια για γεννα υποθέτω.. Θα σας βάλω κάποια στιγμή που θα είμαι σπίτι και καμιά φωτό να το χαζέψουμε μαζί.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Απριλίου 2018 #85 Share 24 Απριλίου 2018 Χρόνια πολλά και καλα λοιπόν και με ευχάριστα νέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 6 Μαίου 2018 Author #86 Share 6 Μαίου 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 6 Μαίου 2018 Author #87 Share 6 Μαίου 2018 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 6 Μαίου 2018 Author #88 Share 6 Μαίου 2018 Σε κάποιες φωτό φαίνεται και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με νεκρώσεις στα sps λόγω κακης διαχείρισης δικιάς μου λόγω έλλειψης χρόνου του kh. Δε πειράζει όμως...Σε γενικές γραμμές πάμε καλά!! Αυτό που θέλω τώρα για να κλείσω από εξοπλισμό είναι 2 ανεμιστηράκια μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Μαίου 2018 #89 Share 6 Μαίου 2018 Εντάξει λίγο πολύ όλη το έχουμε περάσει αυτό ιδικά στις αρχές μας.. Αλλά αυτό γινόμαστε πιο προσεκτικοί και μαθαίνουμε Βγάλε όσα είναι νεκρά Και πιστεύω πως αν μπορούσες να έκανες μια αλλαγή στο scape θα ήταν καλύτερα , μου φαίνεται αρκετά "μπουκομενο" χαμηλά Επίσης αν κάποια στιγμή μπορέσεις άλλαξε τον κυκλοφοριτη, για τη οπτικό κομμάτι αλλά και για να μπορείς να παίξεις με την κυκλοφορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Μαίου 2018 #90 Share 6 Μαίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Skoti έγραψε: Σε κάποιες φωτό φαίνεται και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με νεκρώσεις στα sps λόγω κακης διαχείρισης δικιάς μου λόγω έλλειψης χρόνου του kh. Δε πειράζει όμως...Σε γενικές γραμμές πάμε καλά!! Αυτό που θέλω τώρα για να κλείσω από εξοπλισμό είναι 2 ανεμιστηράκια μικρά. Μπράβο που γράφεις και τις στραβες Γιωργο αλλά από εσένα δεν ανησυχώ.Μεσα από αυτο μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι. Με στεναχώρησες αλλά σε νιώθω.Το μικρό σύστημα το έχει ποιο εύκολο το τουμπαρισμα -ζημιά.Κανε μια εκκαθάριση να μην μένουν μέσα τα νεκρά η υποψήφια νεκρά και αλλαξε το νερό και περίμενε την αντίδραση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 6 Μαίου 2018 #91 Share 6 Μαίου 2018 Γεωργο πολυ ωραιο παει το ενυδρειακι πολυ καλα οσο για τα σκληρα μην ανχωνεσαι δεν πειράζει αυτο το τερας η hystrix με ποναει πολυ αλλα οκ προχωρα το πας μπομπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 7 Μαίου 2018 #92 Share 7 Μαίου 2018 Μπράβο ρε γιωργάρε!! Πολύ ωραίο το μικρό! Ρε μέσα σε ντουλάπι το έχεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 8 Μαίου 2018 #93 Share 8 Μαίου 2018 Γιώργο όσο πάει γίνεται κ πιο κουκλάκι!!! Πες μου τι είναι αυτό το πράσινο χοντρό κλαδί μπροστά από την hystrix; Κ το πιατάκι κάτω δεξιά είναι montipora; Γιατί κάπως μου φαίνεται παράξενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος