giwrgos30 29 Ιανουαρίου 2018 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2018 ειπα να σας δειξω και εγω τις γαριδες μου. yellow king kong - sulawesi cardinal- blue shadow moshura 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 29 Ιανουαρίου 2018 Author #2 Share 29 Ιανουαρίου 2018 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Ιανουαρίου 2018 #3 Share 29 Ιανουαρίου 2018 Πολύ ωραίες!! Στην πρώτη φωτο βλέπω τις έχεις μαζί, δεν υβριδιζουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 29 Ιανουαρίου 2018 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2018 δωσε μας μερικες πληροφοριες ηια τις γαριδες σου και ειδικα για τις sulawesi cardinal που με ενδιαφέρουν να κανω μια αποικία αν φυσικα ειναι σχετικά εύκολες....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 29 Ιανουαρίου 2018 Author #5 Share 29 Ιανουαρίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος bbetta έγραψε: Πολύ ωραίες!! Στην πρώτη φωτο βλέπω τις έχεις μαζί, δεν υβριδιζουν; Ναι υβριδισουν αλλα οι γεννες απο τις yellow που εχω παρει ειναι yellow κανονικες. οι blue shadow μου εδωσαν τωρα τα πρωτα μικρα και αυτα ειναι blue shadow.θα ηθελα να βγαλω καμια περιεργη απο υβριδισμο...θα δειξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 29 Ιανουαρίου 2018 Author #6 Share 29 Ιανουαρίου 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος Irakles έγραψε: δωσε μας μερικες πληροφοριες ηια τις γαριδες σου και ειδικα για τις sulawesi cardinal που με ενδιαφέρουν να κανω μια αποικία αν φυσικα ειναι σχετικά εύκολες....!!!! το ευκολο ειναι σχετικο αν εχεις κανει τη προετοιμασια σου καλα στρωμενο ενυδρειο ro water- μινεραλ ( εγω χρησιμοποιω salty mineral sulawesi 7.5) να κρατας τι ρουτινα σου στις αλλαγες νερου πανε καλα .χαλαζιακο υποστρωμα -πετρες λαβας..οπωσδηποτε σαλιγκαρια ( τα rabbit snail ειναι συμβιωτικα με αυτες τις γαριδες αλλα και απλα ramshorn κανουν την δουλεια) σιγουρα ενα αεροφιλτρο και ενα εξωτερικο ή κρεμαστο με βιολογικο υλικο,θερμοκρασια 27-28..αυτα τα λιγα αν ξεχναω κατι ας με διορθωσει ο nickpapa που εχει και αυτος με επιτυχια αυτες τις γαριδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 29 Ιανουαρίου 2018 #7 Share 29 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδή με νερακι απο προφιλτρα δεν παιζει να αντέξουν?? το buffer αυτο ποσο κοστιζει? το βρισκεις ευκολα ελλαδα? εχω και πετρες λάβας και ραμπιτ σναιλ και χαλαζιακη αμμο... θα βαλω και λιγη βλάστηση θα την παλέψουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 29 Ιανουαρίου 2018 Author #8 Share 29 Ιανουαρίου 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος Irakles έγραψε: Δηλαδή με νερακι απο προφιλτρα δεν παιζει να αντέξουν?? το buffer αυτο ποσο κοστιζει? το βρισκεις ευκολα ελλαδα? εχω και πετρες λάβας και ραμπιτ σναιλ και χαλαζιακη αμμο... θα βαλω και λιγη βλάστηση θα την παλέψουν?? δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω να σου πω.μινεραλ υπαρχει και τις denerle που απο τις κριτικες που εχω δει και με breeders στο εξωτερικο που εχω μιλησει λενε οτι ειναι καλυτερο και υπαρχει σε ενυδριακο καταστημα της Αθηνας ( να σου πω την αληθεια το εχω αγορασει αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 29 Ιανουαρίου 2018 #9 Share 29 Ιανουαρίου 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος giwrgos30 έγραψε: το ευκολο ειναι σχετικο αν εχεις κανει τη προετοιμασια σου καλα στρωμενο ενυδρειο ro water- μινεραλ ( εγω χρησιμοποιω salty mineral sulawesi 7.5) να κρατας τι ρουτινα σου στις αλλαγες νερου πανε καλα .χαλαζιακο υποστρωμα -πετρες λαβας..οπωσδηποτε σαλιγκαρια ( τα rabbit snail ειναι συμβιωτικα με αυτες τις γαριδες αλλα και απλα ramshorn κανουν την δουλεια) σιγουρα ενα αεροφιλτρο και ενα εξωτερικο ή κρεμαστο με βιολογικο υλικο,θερμοκρασια 27-28..αυτα τα λιγα αν ξεχναω κατι ας με διορθωσει ο nickpapa που εχει και αυτος με επιτυχια αυτες τις γαριδες! 27-28 τις κρατας?Εγω τωρα χειμωνα τις εχω 24,5 -25 .. το καλοκαιρι πιαμουν και 29-30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 29 Ιανουαρίου 2018 Author #10 Share 29 Ιανουαρίου 2018 ναι Νικο 28 χειμωνα καλοκαιρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 29 Ιανουαρίου 2018 #11 Share 29 Ιανουαρίου 2018 πριν 10 λεπτά, το μέλος giwrgos30 έγραψε: ναι Νικο 28 χειμωνα καλοκαιρι Τζαπα το ρευμα που καις... Δεν χρειαζονται τοσο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 29 Ιανουαρίου 2018 Author #12 Share 29 Ιανουαρίου 2018 !!! μπορει και να εχεις δικιο αλλα ειχα μεινει με λιγες τα εχουμε πει ...και γεμισα παλι τους ανεβαζει την ψυχολογια η θερμοκρασια χαχααχχααχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Ιανουαρίου 2018 #13 Share 30 Ιανουαρίου 2018 Πολύ όμορφες οι γαριδούλες σου. Βάλε καμιά φωτογραφία ακόμα. Με το σταγονόμετρο μας τις έδειξες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 30 Ιανουαρίου 2018 Author #14 Share 30 Ιανουαρίου 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Πολύ όμορφες οι γαριδούλες σου. Βάλε καμιά φωτογραφία ακόμα. Με το σταγονόμετρο μας τις έδειξες. Θα βαλω πιο μετα!! ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 4 Φεβρουαρίου 2018 Author #15 Share 4 Φεβρουαρίου 2018 αυγωμενη blue shadow 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 4 Φεβρουαρίου 2018 Author #16 Share 4 Φεβρουαρίου 2018 μωρα blue shadow 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 4 Φεβρουαρίου 2018 Author #17 Share 4 Φεβρουαρίου 2018 αυγωμενη yellow king kong! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 4 Φεβρουαρίου 2018 Author #18 Share 4 Φεβρουαρίου 2018 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Φεβρουαρίου 2018 #19 Share 11 Φεβρουαρίου 2018 Απιστευτες!! Ιδικα οι blue shadow πρωτη φορα τις βλεπω... Τι διαφορα εχουν οι yellow king kong και τις απλες yellow;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος