Fred13 26 Ιανουαρίου 2018 #26 Share 26 Ιανουαρίου 2018 Yπάρχει και 1 ωραίο σπρέι σιλικόνης που βγάζει η eheim και άκουσα πως κάνει θαύματα σε μικρο διαροές. Ίσως αν το βρεις , ρίξτου μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris1981 26 Ιανουαρίου 2018 Author #27 Share 26 Ιανουαρίου 2018 Οκ θα το κοιτάξω,ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 26 Ιανουαρίου 2018 #28 Share 26 Ιανουαρίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Fred13 έγραψε: Yπάρχει και 1 ωραίο σπρέι σιλικόνης που βγάζει η eheim και άκουσα πως κάνει θαύματα σε μικρο διαροές. Ίσως αν το βρεις , ρίξτου μια ματιά. Με σπρεί σιλικόνης να στρώσεις ταλαιπωρημένo ή στραβοπατημένο ή και εγώ δεν ξέρω τι oring το βλέπω λίγο δύσκολο ωρε παιδί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 27 Ιανουαρίου 2018 #29 Share 27 Ιανουαρίου 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος rastaman έγραψε: Με σπρεί σιλικόνης να στρώσεις ταλαιπωρημένo ή στραβοπατημένο ή και εγώ δεν ξέρω τι oring το βλέπω λίγο δύσκολο ωρε παιδί Aν δεν είναι σε χάλια κατάσταση διάβασα περιπτώσεις που έκανε θαύματα το συγκεκριμένο σε μικροδιαροές. Αλλά κυρίως σε στεγνωμένα orings. Τώρα αν τα orings αυτά είναι τσαλαπατημένα τότε δεν νομίζω ούτε εγώ να βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris1981 27 Ιανουαρίου 2018 Author #30 Share 27 Ιανουαρίου 2018 Σήμερα άλλαξα όλα τα o-ring κ το έκανα δοκιμαστικό να δω αν χάνει κ όλα καλά,όταν το έβαλα σε λειτουργία στην αρχή μια χαρά κ μετά πάλι τα ίδια,τελικά θα πάω για καινούργιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris1981 27 Ιανουαρίου 2018 Author #31 Share 27 Ιανουαρίου 2018 ξέρετε που μπορώ να βρω το παρακάτω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 28 Ιανουαρίου 2018 #32 Share 28 Ιανουαρίου 2018 Εβαλες και το ´τρομπακι ´ ?? Απο που ειναι αυτο το εξαρτημα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris1981 28 Ιανουαρίου 2018 Author #33 Share 28 Ιανουαρίου 2018 Αυτο το εξαρτημα ειναι σε μια απο της δυο εισοδους στην κεφαλη του φιλτρου,εχουν χαλασει τα τσιμουχακια κ απο εκει κανει την διαρροη,μετα απο αρκετα τηλ δεν καταφερα να βρω πουθενα εξαρτηματα γιαυτο το φιλτρο,τελικα εμαθα οτι μονο με καποια πατεντα θα μπορουσα να το επισκευασω κ νομιζω οτι βρηκα τον τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος