Jump to content

Διαρροή φιλτρου

Recommended Posts

Yπάρχει και 1 ωραίο σπρέι σιλικόνης που βγάζει η eheim και άκουσα πως κάνει θαύματα σε μικρο διαροές.

Ίσως αν το βρεις , ρίξτου μια ματιά.

πριν 1 ώρα, το μέλος Fred13 έγραψε:

Yπάρχει και 1 ωραίο σπρέι σιλικόνης που βγάζει η eheim και άκουσα πως κάνει θαύματα σε μικρο διαροές.

Ίσως αν το βρεις , ρίξτου μια ματιά.

Με σπρεί σιλικόνης να στρώσεις ταλαιπωρημένo ή στραβοπατημένο ή και εγώ δεν ξέρω τι oring το βλέπω

λίγο δύσκολο ωρε παιδί :(

πριν 4 ώρες, το μέλος rastaman έγραψε:

Με σπρεί σιλικόνης να στρώσεις ταλαιπωρημένo ή στραβοπατημένο ή και εγώ δεν ξέρω τι oring το βλέπω

λίγο δύσκολο ωρε παιδί :(

Aν δεν είναι σε χάλια κατάσταση διάβασα περιπτώσεις που έκανε θαύματα το συγκεκριμένο σε μικροδιαροές. 

Αλλά κυρίως σε στεγνωμένα orings. Τώρα αν τα orings αυτά είναι τσαλαπατημένα τότε δεν νομίζω ούτε εγώ να βοηθήσει.

Σήμερα άλλαξα όλα τα o-ring κ το έκανα δοκιμαστικό να δω αν χάνει κ όλα καλά,όταν το έβαλα σε λειτουργία στην αρχή μια χαρά κ μετά πάλι τα ίδια,τελικά θα πάω για καινούργιο 

Αυτο το εξαρτημα ειναι σε μια απο της δυο εισοδους στην κεφαλη του φιλτρου,εχουν χαλασει τα τσιμουχακια κ απο εκει κανει την διαρροη,μετα απο αρκετα τηλ δεν καταφερα να βρω πουθενα εξαρτηματα γιαυτο το φιλτρο,τελικα εμαθα οτι μονο με καποια πατεντα θα μπορουσα να το επισκευασω κ νομιζω οτι βρηκα τον τροπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...