monaski 23 Ιανουαρίου 2018 #1 Share 23 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα , έχω μερικές απορίες για το καβούκι της χελώνας μου τον τελευταίο καιρό . Αν βλέπει κάτι κάποιος περίεργο κτλ ας μου πει τι πρέπει να διορθώσω . Επίσης έχω την εντύπωση ότι το πίσω μέρος του καβουκιού έχει μεγάλη καμπύλη προς τα πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 24 Ιανουαρίου 2018 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2018 Δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος αλλα νομιζω οτι την παραταϊσες και εχει pyramiding. Σαν παραμορφωση δειχνει παντως στην φωτο. Εγω εχω RES και ισως να κανω λαθος, Missisipi map turtle δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
monaski 24 Ιανουαρίου 2018 Author #3 Share 24 Ιανουαρίου 2018 Missisipi ναι ! Ναι κ εγώ αυτό πιστεύω .... έχω ξεκινήσει δίαιτα και διατροφή με λαχανικά μόνο . Πιστεύεις θα επανέλθει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 24 Ιανουαρίου 2018 #4 Share 24 Ιανουαρίου 2018 Εγω δεν βλεπω κατι περιεργο!Βλεπω ενα κλασικο καβουκι που αντιπροσωπευει την ρατσα της.Φιλε corto maltese εχεις παθει εμμονη με το pyramiding!Θ'αρχισω να ψαχνομαι κι εγω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 24 Ιανουαρίου 2018 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2018 πριν 41 λεπτά, το μέλος rafael έγραψε: Εγω δεν βλεπω κατι περιεργο!Βλεπω ενα κλασικο καβουκι που αντιπροσωπευει την ρατσα της.Φιλε corto maltese εχεις παθει εμμονη με το pyramiding!Θ'αρχισω να ψαχνομαι κι εγω! εχεις δικιο απολυτο...οι missisipi ετσι γινετε τωρα το τσεκαρα....για τις res παντως ειναι κακο σημαδι να ανοιγει πολυ το καβουκι στις ακρες. Και να μη πω οτι μου τα πες...με εχουν κανει αγχωτικο οι ρουφιανες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 24 Ιανουαρίου 2018 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 24 Ιανουαρίου 2018 #7 Share 24 Ιανουαρίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος monaski έγραψε: Missisipi ναι ! Ναι κ εγώ αυτό πιστεύω .... έχω ξεκινήσει δίαιτα και διατροφή με λαχανικά μόνο . Πιστεύεις θα επανέλθει ; Ειναι πολυ μικρη για να τρωει μονο λαχανικα,χρειαζεται πρωτεινη.Απλα ολα με μετρο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Alexandropoulos 25 Φεβρουαρίου 2018 #8 Share 25 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια! Πολυ ωραιο ειδος! Απο Αθηνα αγοραστηκε η χελωνα γτ εγω δ εχω συναντησει ποτε αυτο το υπεροχο ειδος!μονο Res συναντω! Ξερουμε μαγαζι, ή αν ειναι στην ιδια τιμη με τις res? Link to comment Share on other sites More sharing options...
monaski 26 Φεβρουαρίου 2018 Author #9 Share 26 Φεβρουαρίου 2018 Εχω δει μισισιπι χελωνάκια στο pet city ! Απο τιμή δεν γνωρίζω γιατι την δικιά μου την εχω παρει εκτός των Αθηνών αλλα σίγουρα θα υπάρχει . Την ειχα αγοράσει 12 € 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 26 Φεβρουαρίου 2018 #10 Share 26 Φεβρουαρίου 2018 στην αθηνα παντως δεν εχω δει missisipi. τουλαχιστον οπου εχω δει νεροχελωνες( μονο res & yellow belly), μαλλον κατοπιν παραγγελιας να φερνουν γιατι εδω κατι αλλοι εχουν τις common snaping που γινονται τερατα απλησιαστα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος