KostasAnaz 21 Ιανουαρίου 2018 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα! Έχω ανεβάσει 2 αγγελίες τις οποίες θέλω να αλλάξω. Επειδή δεν βρίσκω τρόπο, μπορεί να με κατευθύνει κάποιος ή να τις διαγράψω και να ανοίξω μια άλλη; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Ιανουαρίου 2018 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2018 πριν 57 λεπτά, το μέλος KostasAnaz έγραψε: Καλησπέρα! Έχω ανεβάσει 2 αγγελίες τις οποίες θέλω να αλλάξω. Επειδή δεν βρίσκω τρόπο, μπορεί να με κατευθύνει κάποιος ή να τις διαγράψω και να ανοίξω μια άλλη; Ευχαριστώ! Διεγραψε τες και φτιαξε μια αλλη Κωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 21 Ιανουαρίου 2018 Author #3 Share 21 Ιανουαρίου 2018 Έγινε, ευχαριστώ πολύ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 21 Ιανουαρίου 2018 #4 Share 21 Ιανουαρίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος niknik έγραψε: Διεγραψε τες και φτιαξε μια αλλη Κωστα. Μία ώρα πριν, το μέλος KostasAnaz έγραψε: Έγινε, ευχαριστώ πολύ! Οι κανονισμοι-οροι χρησης των αγγελιων δεν περιγραφουν κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 21 Ιανουαρίου 2018 Author #5 Share 21 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, rastaman said: Οι κανονισμοι-οροι χρησης των αγγελιων δεν περιγραφουν κατι τετοιο... Σύμφωνοι, αλλά δεν περιγράφουν κάπου τρόπο επεξεργασίας μιας αγγελίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 22 Ιανουαρίου 2018 #6 Share 22 Ιανουαρίου 2018 Κωστα δικαιωμα επεξεργασιας δεν υπαρχει γιατι θεωρητικα καποιοι εχουν δει την αγγελια με την περιγραφη και την τιμη που ανεβηκε αρχικα και αν υπηρχε επεξεργασια αυτο θα μπορουσε να αλλαξει ανα πασα στιγμη. Παρ'ολα αυτα αν θες να προσθεσεις ή να αφαιρεσεις ενα προιον που πουληθηκε πχ μπορουμε να το κανουμε μαζι.Απλα πες μου τι θελεις να κανεις ακριβως και θα σε βοηθησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 22 Ιανουαρίου 2018 Author #7 Share 22 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, argy1 said: Κωστα δικαιωμα επεξεργασιας δεν υπαρχει γιατι θεωρητικα καποιοι εχουν δει την αγγελια με την περιγραφη και την τιμη που ανεβηκε αρχικα και αν υπηρχε επεξεργασια αυτο θα μπορουσε να αλλαξει ανα πασα στιγμη. Παρ'ολα αυτα αν θες να προσθεσεις ή να αφαιρεσεις ενα προιον που πουληθηκε πχ μπορουμε να το κανουμε μαζι.Απλα πες μου τι θελεις να κανεις ακριβως και θα σε βοηθησω. Μιχαλη ειχα ανεβασει 2 αγγελιες. Στη μια ειχα βαλει προς πωληση 2 aulonacara και στην αλλη 2 saulosi αρσενικα. Μετα απο μερικες μερες και ενω δεν ειδα ενδιαφερον αποφασισα να τα χαρισω και οχι να τα πουλησω μιας και τα saulosi εχουν αρχισει και "σκοτωνονται". Ηδη το ενα εχει χτυπημενη ουρα και πτερυγια. Εκλεισα λοιπον τις 2 αγγελιες (αφου μου εδωσε το ok και ο niknik) και ανοιξα μια αλλη οπου αναφερει οτι χαριζω και τα 4 ψαρακια. Παρεπιπτοντως ενω η αγγελια πηρε εγκριση απ'τον rastaman και χθες εμφανιζοταν, σημερα δεν τη βλεπω πουθενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 22 Ιανουαρίου 2018 #8 Share 22 Ιανουαρίου 2018 Οκ τοτε ολα καλα. Η αγγελια παρεπιπτοντως φαινεται κανονικα. Για ςδες εδω στο λινκ σου εμφανιζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 22 Ιανουαρίου 2018 Author #9 Share 22 Ιανουαρίου 2018 Ναι εμφανιζεται απ'το λινκ, επισης τη βρισκω και απ'το προφιλ μου. Απλα δεν τη βλεπω στις αγγελιες γι'αυτο αναρωτηθηκα. Ισως για καποιο λογο δεν την εμφανιζει σ'εμενα. Ευχαριστω παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miltiadismaria 4 Αυγούστου 2021 #10 Share 4 Αυγούστου 2021 Mod edit οι αγγελιες δημοσιευονται στην αντιστοιχη ενοτητα του forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στρατος Κατιρτζης 25 Οκτωβρίου 2022 #11 Share 25 Οκτωβρίου 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος George Gourovanidis έγραψε: Είναι διαθέσιμο; Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 25 Οκτωβρίου 2022 #12 Share 25 Οκτωβρίου 2022 πριν 9 λεπτά, το μέλος Στρατος Κατιρτζης έγραψε: Ναι Μαλλον καπου αλλου ηθελες να απαντησεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος